Toegangscontrolesysteem

Met een toegangscontrolesysteem kunt u managen wie, waar en wanneer een terrein of gebouw mag betreden en/of bepaalde ruimten, kasten, lockers en kluizen mag openen. Ook is het een waardevolle bron van informatie bij calamiteiten. Dankzij de handige software, kunt u met een toegangscontrolesysteem uw bedrijfsprocessen deels automatiseren.

Wat de voordelen voor u zijn en welke oplossing voor u geschikt is, hangt af van veel factoren. Van de specifieke risico’s en het daarmee samenhangende beveiligingsniveau tot de bedrijfsprocessen in uw bedrijf. Essentieel daarbij is dat de maatregelen in verhouding staan tot de risico’s en dat ze bedrijfsprocessen ondersteunen, in plaats van belemmeren.

Mactwin Security biedt oplossingen voor toegangscontrole met bijbehorende software voor grote en kleinere vraagstukken. Wij kennen de kritische succesfactoren en zoeken samen met u naar een goede balans en passend toegangscontrolesysteem. We hebben bovendien ervaring in vele branches.

Samenhangende en Gebalanceerde Toegangscontrole

Voor het bepalen van het niveau van toegangscontrole op de verschillende plaatsen (toegangen) is de Polygon Security Methodiek van Mactwin een praktisch hulpmiddel.

Met de Polygon Security Methodiek worden gebieden geclassificeerd in beveiligingszones, zoals terrein, publiek, standaard, secure en high secure. Binnen de Polygon Security Methodiek zijn best practices ontwikkeld voor de beveiliging van een bepaald type zone voor een bepaald type gebouw. Er wordt aangegeven wordt welke beveiligings-
maatregelen getroffen moeten worden om bijvoorbeeld van een standaard naar een high secure zone te gaan.

Door het toepassen van de Polygon Security Methodiek bent u verzekerd van samenhangende en gebalanceerde maatregelen.

Meer Mogelijk door Integratie met Andere Systemen

Een systeem voor toegangscontrole kan worden geïntegreerd met andere (beveiligings)systemen en software binnen uw organisatie, bijvoorbeeld het HRM of visitor management systeem. Hierdoor wordt het eenvoudiger om het systeem te beheren en alarmmeldingen af te handelen. Daarnaast kan een systeem voor toegangscontrole of -beveiliging worden gekoppeld aan of onderdeel zijn van bijvoorbeeld een Security Management Systeem (SMS), inbraakmeldinstallatie, intercominstallatie of camerabeveiligingssysteem. Wij voeren hiertoe de volgende merken:

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing.