Loading...
Branches2020-12-01T09:54:39+01:00

Brede praktijkervaring

In de meer dan 40 jaar dat Mactwin bestaat, hebben we talloze organisaties geholpen hun beveiliging te verbeteren. Organisaties in allerlei branches. Wij voelen ons thuis in alle branches waar het risico, de schaal of de complexiteit een zeker niveau vereist. U zou ons een generalist kunnen noemen, maar toch hebben we in de loop der jaren specialistische expertise opgedaan in een aantal specifieke werkvelden. Klik op de foto’s hieronder voor meer informatie.

Banken & Waardetransport

Wij hebben jarenlange ervaring in het beveiligen van banken en verzekeringsbedrijven bij het op niveau houden van hun fysieke beveiliging.

Industrie

Safety & Security techniek kan downtime, bedrijfsspionage en brand voorkomen. Daarnaast kan het het primaire proces versterken.

Onderwijs

Mensen en middelen goed beveiligen mét behoud van de open cultuur. De onderwijsbranche vraagt om een goed doordachte aanpak.

Kantoorgebouwen

De diversiteit in gebruiksfuncties van kantoorgebouwen, vereist een heldere visie teneinde processen niet te verstoren, maar te ondersteunen.

Vitale Infrastructuur

Een incident in de Vitale Infrastructuur heeft het potentieel om de hele samenleving ontwrichten. Hoe beveilig je dit soort organisaties?

Amusement

Connected Security levert de amusementsbranche soepele beheersing van bezoekersstromen en inzicht in bedrijfsprocessen.

Case Studies

Mooiste bioscoop ter wereld brandveilig

Het Britse gezaghebbende magazine Time Out riep Pathé Tuschinski uit tot ‘mooiste bioscoop in de wereld’. Zeer terecht wat ons betreft. Het rijksmonument uit 1921 is ronduit prachtig en heeft een haast adembenemend Art Deco en Art Nouveau interieur. Dat is ook nog eens goed bewaard gebleven en de laatste jaren bovendien flink gerestaureerd. Voor Mactwin was het een hele eer - en uitdaging - om in dit iconische pand de brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie te vernieuwen.

Go to Top