Security consultancy

Wilt u weten hoe u met een minimale investering een optimaal resultaat kunt behalen?
Schakel dan een van onze consultants in. Op basis van uw risico’s en bedrijfsprocessen maken wij
een vertaling naar evenwichtige en samenhangende beveiligingsmaatregelen .

Security consultancy door onafhankelijke experts

De consultants van Mactwin zijn onafhankelijke consultants op het gebied van riskmanagement. Hun adviezen zijn met name gericht op het beheersen van risico’s van criminaliteit en verstoring. Daarbij komen aspecten als business continuity, compliance en crisismanagement voorbij.

Onze consultants ondersteunen bedrijven en overheden in het totale riskmanagement proces; vanaf de beleidsvorming tot en met de implementatie en het beheer van de security maatregelen.

Consultancy diensten

Om inzicht te krijgen in uw huidige beveiligingssituatie kunnen wij voor uw organisatie security audits uitvoeren. En heeft u (slechts) periodiek de behoefte aan een security coördinator, dan kunt u een beroep doen op één van onze consultants.

Met een security audit worden uw security en safety maatregelen beoordeeld en getoetst op naleving en effectiviteit. Afhankelijk van uw wensen, zetten wij nieuwe audits op, optimaliseren wij uw bestaande audits of voeren wij de audits uit met behulp van audit software. Snel en consistent. Lees meer over Security Audits.

Een security coördinator kunt u (op abonnementsbasis) inzetten. Al uw beveiligingstaken en verantwoordelijkheden kunt u naar deze coördinator delegeren. Meer weten over Security Coördinatie.

Security Polygon

Het definiëren en implementeren van effectieve samenhangende security maatregelen is complex en vergt een behoorlijke investering in tijd en geld. Met de Security Polygon Methodiek kunt u efficiënt en vooral consistent uw beveiligingsvraagstuk oplossen.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing.