Overheid2024-07-16T12:20:59+01:00

Overheid

Beveiligingsoplossingen voor de overheid

De overheid als doelgroep is ontzettend breed. Enerzijds zijn er de landelijke en lokale overheden zoals Ministeries en gemeenten. Anderzijds zijn er high secure instellingen zoals Penitentiaire Inrichtingen, Huizen van Bewaring, politiebureau’s, TBS/TBR klinieken, etc. Waar de eerstgenoemden een open, publiek karakter hebben, zijn de laatsten gesloten en kennen ze een hoog risico. Ze zijn te vergelijken met bijvoorbeeld een Cash Center.

Publiek Karakter

De overheid heeft een publieke taak te vervullen en veel overheidsgebouwen moeten dan ook zo toegankelijk mogelijk zijn voor burgers. Aan de andere kant moet de overheid ook de veiligheid van haar medewerkers en bezoekers kunnen garanderen. En openheid mag er niet toe leiden dat publieke eigendommen en vertrouwelijke informatie eenvoudig ontvreemd kunnen worden. Daarnaast zijn overheidsgebouwen regelmatig doelwit van acties door actiegroepen en ook zijn (terroristische) aanslagen tegenwoordig een realistisch scenario, zoals recente gebeurtenissen in andere Europese landen laten zien.

High Secure Instellingen

Voor de meer high secure overheidsinstellingen doen wij een beroep op onze uitgebreide ervaring met instellingen zoals Cash Centers en bankgebouwen. Het grote verschil is dat er in dit geval niemand mag uitbreken, in plaats van in. Gebruikmakend van de beproefde Polygon Security Methodiek  weten we ook hier eenduidig en tegen zo laag mogelijke kosten de security vorm te geven in relatie tot het operationele proces. Wij zorgen ervoor dat de verschillende gebruikers van de instelling (gedetineerden, personeel, bezoek, leveranciers, etc.) 24 uur per dag hun rol optimaal en bovendien veilig kunnen vervullen.

Security quickscan voor gemeentes

Open waar het kan, gesloten waar het moet. Wij helpen u de optimale balans te vinden tussen gastvrij en secure.

Integratie

Door het implementeren van een centraal Security Management Informatie Systeem kan uw security infrastructuur gemanaged worden. Het systeem ondersteunt uw security medewerkers bij het nemen van de juiste beslissing en het uitvoeren van de juiste acties op het juiste moment, in geval van een beveiligingsincident of crisis.

Ook kunt u hiermee aanzienlijk besparen op operationele beveiligingskosten. We integreren hiervoor toegangscontrole, inbraakdetectie, camera-observatie, video analyse en andere beveiligingssystemen in projecten.

Ook interessant voor uw branche

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Go to Top