Cemacs Security Suite

Cemacs Security Suite2020-11-10T10:57:00+01:00

Cemacs Security Suite

Heerlijk, als niets uw eigen keuze in de weg staat. Combineer wat voorhanden is tot uw eigen, optimale creatie. Dat is ook hoe Cemacs Security Suite werkt. Kies zelf de modules die u nodig hebt en de merken hardware die u wilt; passend bij uw situatie. U bepaalt. Niet de techniek.

Cemacs Security Suite is de beveiligingssoftware suite voor het integraal managen van onder andere toegangsverlening, cameraobservatie, inbraakdetectie en bijbehorende integrale monitoring. De modulaire software bestaat uit door Mactwin geïntegreerde Best of Breed security oplossingen die voldoen aan moderne IT en security standaarden. De software is geschreven vanuit de behoefte van security professionals, maar biedt ook functionaliteit voor aanpalende domeinen, zoals HRM.

Ja, ik wil vrijblijvend een Cemacs demo

Eenvoudig in Gebruik

Uw medewerkers zullen zich snel thuis voelen in de intuïtieve gebruikersinterface. Dit zorgt voor korte opleidingstrajecten, een snelle acceptatie en veel gebruiksgemak! Cemacs is ontwikkeld vanuit de behoefte van gebruikers. Bij de ontwikkeling van de verschillende Cemacs modules is uitermate veel aandacht besteed aan gebruikersinteractie en het ondersteunen van beveiligingsgerelateerde processen.

Via de rapportagemodule kunnen (automatisch) uitgebreide overzichten worden gegenereerd met de volledig geschiedenis van events en alarmen. Zo krijgt u inzicht in uw situatie en kunt u achteraf alle informatie terughalen en analyseren. Snel en overzichtelijk. In Cemacs combineert u de unieke mogelijkheden van moderne security hardware met de slimme en gebruiksvriendelijke functies van de Cemacs modules.

Modulair en Schaalbaar

U kiest zelf hoe klein of groot u start en wanneer u welke modules aanschaft. Cemacs is schaalbaar en groeit met uw behoeften mee. In low en high secure omgevingen. Cemacs Security Suite biedt alle security functionaliteit die u als moderne security professional, facility manager of gebouweigenaar nodig heeft. Cemacs Security Suite bestaat uit separaat aan te schaffen modules voor toegangscontrole, Card & ID Management, cameraobservatie, inbraakdetectie, intercom, centrale security monitoring en receptiefuncties. In combinatie met elkaar vormen deze modules een intelligente integrale oplossing. Een security oplossing die zich bovendien onderscheidt door een zeer gunstige prijs-prestatieverhouding.

Met Cemacs kunt u klein, met bijvoorbeeld één module, starten om daarna eventueel stap voor stap door te groeien naar een integrale beveiligingsoplossing. Vaak kan bestaande bekabeling en apparatuur worden hergebruikt. Hierdoor creëert u een oplossing die past bij de problematiek van uw organisatie en investeert u nooit meer dan nodig.

Hardware Onafhankelijk

De Cemacs software is grotendeels hardware-onafhankelijk en ondersteunt dan ook meerdere open moderne hardware platformen van een groot aantal fabrikanten van op IP gebaseerde beveiligingscamera’s, toegangsbeheercontrollers, lezers, etc.. De software is ontwikkeld op basis van een Service-Oriented Architecture (SOA). Op basis van een uitgebreide bibliotheek met webservices is de software te integreren met andere (bedrijfs)toepassingen.

U kunt met de Cemacs Security Suite altijd vanuit de meest eenvoudige versie doorgroeien naar het meest uitgebreide systeem. Wilt u nieuwe hardware introduceren naast de bestaande apparatuur, dan laat Cemacs dit altijd toe. Binnen één systeem kan tegelijkertijd gebruik worden gemaakt van verschillende hardwareplatformen en de hardware werkt ook samen met een groot aantal andere softwaresystemen. Op deze wijze wordt een vendor lock-in voorkomen.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Twan Reuvers

Account Manager

Bel Twan direct: +31 (0) 26 479 22 56

STUUR TWAN EEN BERICHT
Go to Top