Onderwijs2024-07-16T11:24:10+01:00

Onderwijs

Beveiligingsoplossingen voor onderwijsinstellingen

Binnen het voortgezet onderwijs, zoals ROC’s, hogescholen en universiteiten, hebben grote groepen studenten vrij toegang tot gebouwen en terreinen waar steeds vaker kostbare apparatuur opgesteld staat en vertrouwelijke onderzoeksgegevens aanwezig zijn. Er heerst een open en vrije cultuur die behouden moet worden. De grootschaligheid van de huidige onderwijsinstellingen bemoeilijkt het houden van overzicht over wie wel en wie niet binnen de gebouwen thuishoort. Daarnaast neemt het aantal incidenten op het gebied van vandalisme, diefstal en agressie toe. En dat er bij calamiteiten als brand snel gereageerd moet worden, spreekt voor zich. Het realiseren van een effectieve beveiliging van onderwijsinstellingen is een uitdagende opdracht.

Optimale Security Oplossing

Vanuit de door ons ontwikkelde Best Practices kan Mactwin in korte tijd en tegen zeer beperkte kosten voor iedere onderwijsinstelling een optimale security oplossing ontwikkelen en implementeren. Wij weten op een doordachte wijze security maatregelen op het gebied van inbraak, toegangscontrole, cameraobservatie en brand & ontruiming in te zetten, zonder dat het open karakter van uw onderwijsinstelling in gevaar komt.

Eén studentenpas

U bent bij Mactwin ook aan het juiste adres voor specifieke en betaalbare oplossingen voor cardmanagement en de implementatie van management-omgevingen en systemen voor elektronische studentenkluisjes en PC beveiliging. Ook verzorgen wij de integratie naar de systemen voor elektronisch betalen binnen uw instelling en zorgen wij ervoor dat alle systemen met één studentenpas kunnen functioneren.

Integratie

Door het implementeren van een centraal Security Management Informatie Systeem kan uw security infrastructuur gemanaged worden. Het systeem ondersteunt uw security medewerkers bij het nemen van de juiste beslissing en het uitvoeren van de juiste acties op het juiste moment, in geval van een beveiligingsincident of crisis.

Ook kunt u hiermee aanzienlijk besparen op operationele beveiligingskosten. We integreren hiervoor toegangscontrole, inbraakdetectie, camera-observatie, video analyse en andere beveiligingssystemen in projecten.

Ook interessant voor uw branche

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Go to Top