Krachtig VMS voor multi-site toepassing

Het beheren en monitoren van een camerasysteem is een flinke uitdaging voor security operators. Zeker wanneer er sprake is van meerdere locaties en honderden camera’s. Met Symphia Video Management Software (VMS) kunnen organisaties snel de nuttige informatie uit de grote hoeveelheden beschikbare videobeelden en – gegevens halen. De live en opgenomen videobeelden kunnen overal en altijd worden bekeken en organisaties hebben daardoor real-time inzicht in hun beveiligingssituaties. Het aantal aan te sluiten camera’s, van welk merk dan ook, is vrijwel onbegrensd.

Krachtige Video Management Tools

Symphia VMS is een open camera-onafhankelijk VMS met krachtige volledig geïntegreerde video management tools, waaronder VMS HealthCheck voor het beheer van de goede werking van het video management systeem, Alarm en Event interface Manager voor het ontvangen en verzenden van events met ingebouwde rule engine.

Met behulp van de virtuele matrix functionaliteit kunnen live en opgenomen videobeelden en alarmmeldingen worden getoond op video-walls. Symphia VMS kent 3 verschillende gebruikersinterfaces:

  • Symphia VMS Review voor security operation centers;
  • Symphia VMS WebReview waarmee gebruikers vanaf iedere locatie en via welke verbinding dan ook de beelden kunnen bekijken;
  • Cognyte Mobile Video om beelden via iOS of Android vanaf een mobiel apparaat te kunnen bekijken.

Daarnaast heeft Symphia VMS een uitgebreide SDK waarmee integratie met externe systemen optimaal is, zoals bijvoorbeeld een Physical Security Information Management Systeem (PSIM). Ook is, via een externe plug-in, krachtige en zeer uitgebreide Video Content Analyse (VCA) beschikbaar.

Naadloze Integratie met uw IT-netwerk

Symphia Video Management Software kunt u naadloos integreren in uw bestaande IT-infrastructuur. De oplossing is bovendien schaalbaar, veilig, betrouwbaar en beheersbaar. Het VMS kent Active Directory integratie, server- en recorder redundantie en ondersteuning voor virtualisatie (VMware Ready).