Ontdek de voordelen van een elektronisch toegangscontrolesysteem

Voorkom kosten en beperk risico’s

Een verloren sleutel kan duur uitpakken. Niet alleen moeten alle mechanische cilinders en sleutels vervangen worden, het systeem biedt ook beperkte mogelijkheden om gebruikersrechten aan te passen. Daarbij vormen gestolen of gekopieerde sleutels een veiligheidsrisico, omdat er geen gebruikshistorie bekend is en deze sleutels niet opnieuw geprogrammeerd kunnen worden. Kies voor efficient toegangsbeheer.

Gebouwbeveiliging

Overweeg een elektronisch toegangscontrolesysteem voor meer flexibiliteit en eenvoudig beheer van gebruikersrechten. Zo kunt u altijd en overal uw toegangscontrole beheren. Een elektronisch systeem maakt het mogelijk om onmiddellijk sleutels te blokkeren of te verwijderen in geval van verlies, diefstal of bij beëindiging van het dienstverband. Daarnaast biedt het meer beveiligingsopties, zoals biometrische toegang en audit trails.

Slimme toegangsoplossingen

Efficient toegangsbeheer met slimme toegangsoplossingen

Ontdek de voordelen van een elektronisch toegangscontrolesysteem voor flexibel beheer,
meer controle en kostenbesparing op de lange termijn.

Investeer in de veiligheid van uw bedrijf

Een mechanisch hoofdsleutelsysteem is niet langer de beste oplossing voor uw toegangsbeveiliging. Kies voor een elektronisch toegangscontrolesysteem en profiteer van meer flexibiliteit, betere beveiligingsopties en meer controle over uw toegangsbeveiliging.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over onze elektronische toegangscontrolesystemen en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf te beveiligen.

Veilig en energiezuinige toegangsbeheeroplossing

Wist u dat u uw bestaande kaarten kunt gebruiken om Aperio®-deuren en draadloze sloten te bedienen zonder extra apparaten of software? Deze energiezuinige oplossingen werken op standaard lithium-ion batterijen en worden alleen “wakker” wanneer er een toegangskaart wordt aangeboden. Dit betekent dat ze geen stroom verbruiken als ze inactief zijn en u kosten bespaart.

Toegangsbeveiligingssystemen

Contact

PvMG Oranje 12, 6666 LV Heteren, NL

  NAAM

  BEDRIJF

  E-MAIL ADRES

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?