Banken & Waardetransport2024-07-16T11:20:18+01:00

Banken & Waardetransport

Beveiligingsoplossingen voor Banken en Waardetransport

Financiële instellingen hebben strenge procedures en vergaande beveiligingsmaatregelen om de risico’s van overvallen, diefstal van activa, intellectueel eigendom en gevoelige gegevens te minimaliseren. Logisch, want de reputatie van een financiële instelling staat op het spel.
Of het nu een virtueel (ICT) of een fysiek incident betreft.

Best Practice

Mactwin Security heeft veel ervaring met het beveiligen van high secure omgevingen en ondersteunt banken en verzekeringsbedrijven al jaren naar tevredenheid bij het op hoog niveau houden van hun fysieke beveiliging. Hiertoe maken we onder meer gebruik van de relevante best practices uit de door ons ontwikkelde BIESS™ methode.

Kosten besparen

Financiële instellingen kunnen aanzienlijk besparen op de beheer- en onderhoudskosten van hun beveiligingssystemen door het management van deze systemen te centraliseren en het Beheer & Onderhoud remote uit te laten voeren. Bovendien neemt daarmee de kwaliteit van de maatregelen toe. Mactwin beschikt over een modern uitgerust en goed beveiligd operation center van waaruit wij uw systemen kunnen monitoren en beheren.

Proactief Management

Bij financiële instellingen is meestal sprake van een grote hoeveelheid (complexe) securitysystemen.  Het is belangrijk dat deze systemen goed op elkaar afgestemd zijn en met elkaar samenwerken. We integreren hiervoor toegangscontrole, inbraakdetectie, camera-observatie, video analyse en andere beveiligingssystemen in projecten. Met de Physical Security Information Management (PSIM) software van Mactwin kan de geïmplementeerde beveiligingstechniek centraal worden gemanaged.

De software helpt medewerkers en ingehuurde beveiligers om continu inzicht te hebben in de veiligheidssituatie van verschillende locaties. Ook helpt het operators te reageren conform de regelgeving en Standard Operating Procedures. Daarnaast zorgt een PSIM systeem altijd voor een volledige en gestructureerde incidenten- en gebeurtenissenregistratie. Hierdoor zijn trends vast te stellen en kunnen onregelmatigheden gemakkelijk worden geïdentificeerd. Met een PSIM systeem blijft uw fysieke security altijd op een hoog niveau functioneren.

Security producten, specifiek voor waardetransport en banken

Mactwin biedt effectieve beveiligingsoplossingen voor banken en CIT organisaties. Met onze oplossingen wordt de buitkans voor een crimineel minimaal en een aanval dus compleet zinloos. Wij willen criminelen steeds te slim af zijn, met producten die anticiperen op de nieuwste internationale modus operandi.

Waardetransport (CIT)

Voor de waardetransportsector zijn we al decennia de vertrouwde partner in het reduceren van het zogenaamde trottoirrisico.
Onze oplossingen voor deze branche zijn:

Waardetransportkoffer / Plofkoffer
Waardeverminking in geldcassettes
Eenpersoons Toegangssluis
Integratie- & Communicatieplatform

Banken

De financiële sector is bij uitstek een sector waar security hoog op de agenda staat. Naast de gebruikelijke security maatregelen, ontwikkelde Mactwin oplossingen voor de niche Cash Handling.

Oplossing tegen Plofkraken
Waardeverminking in ATM Geldcassettes
Eenpersoons Toegangssluis
Integratie- & Communicatieplatform

Ook interessant voor uw branche

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Go to Top