Meetbaar in Control

Wij beveiligen niet vrijblijvend, maar nemen mede verantwoordelijkheid en sturen op KPI’s.

Uw beveiligingsmaatregelen kosten geld. Hier mag u ook iets voor terug verwachten, buiten een stuk mooie techniek of een goed doordachte procedure. Maak het meetbaar! Wij helpen uw beveiligingsorganisatie graag met het opstellen van KPI’s en staan u bij in het behalen ervan. Hiertoe maken we regelmatig gebruik van monitoring tools, zodat er tijdig bijgestuurd kan worden als er iets niet op koers loopt. Daarnaast ontwikkelde Mactwin de BIESS en Polygonmethodes die ervoor garant staan dat uw security consistent en vlekkeloos wordt geïmplementeerd. Dit alles maakt het ons mogelijk om verantwoordelijkheid te nemen en daadwerkelijk een partner voor u te zijn.

Gemoedsrust

Optimaal beveiligd kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw kernprocessen.

Mactwin zorgt altijd voor een beveiligingsoplossing die doet wat hij moet doen. Ook na installatie waken wij nog over uw beveiliging… Vanuit het Mactwin Operation Center monitoren wij uw systemen. Als blijkt dat deze niet optimaal functioneren – bijvoorbeeld wanneer de accu’s laag zijn, de camerabeelden niet meer voldoen of een melder kapot is – dan gaan onze specialisten direct aan de slag. Bij voorkeur op afstand, zodat kosten en het milieu worden gespaard. Dankzij onze continue monitoring heeft u altijd een goed functionerend beveiligingssysteem en kunt u zich met een gerust hart concentreren op uw kernprocessen.

Balans in Security en Operatie

Goede beveiliging hindert uw organisatie niet, maar ondersteunt juist uw dagelijkse operatie.

Een goede beveiligingsoplossing mag reguliere bedrijfsprocessen zo min mogelijk, en het liefst helemaal niet, vertragen. Bovendien is een effectieve beveiligingsoplossing altijd evenwichtig samengesteld uit zowel organisatorische als bouwkundige en elektronische elementen. Voordat wij een oplossing voor u bedenken, luisteren wij altijd goed naar uw wensen en verwachtingen en verdiepen wij ons in uw risico’s en processen. Iedere oplossing die wij voor u bedenken, is dan ook met zorg samengesteld en sluit naadloos aan op uw risico’s, vraagstelling en processen. Ook de onderlinge samenhang tussen de verschillende deelsystemen uit de oplossing is altijd optimaal. Hierdoor krijgt u een evenwichtig en goed werkend beveiligingssysteem dat uw organisatieprocessen ondersteunt in plaats van verstoort.

Security Awareness

Informatie uit security technologie levert inzicht in risico’s, (bijna) incidenten en performance.

Geïntegreerde beveiligingssystemen kunnen met elkaar samenwerken en onderling informatie uitwisselen. Deze informatie maakt u bewust van wat er aan risico’s speelt rondom uw organisatie, zodat u er tijdig op kunt anticiperen. Daarnaast biedt integratie veel praktische voordelen. U krijgt informatie over bijvoorbeeld (bijna) incidenten en het functioneren van uw systemen. In de geavanceerdere Physical Security Management Information (PSIM) systemen kunnen zelfs beveilgingsprocedures worden vastgelegd en alarmen geautomatiseerd worden afgehandeld.

Minder Incidenten

Goed doordachte en geïmplementeerde security werkt preventief en resulteert in minder incidenten.

En dat is wat u wilt. Minder verstoring van uw dagelijkse operatie. Onze door de wol geverfde beveiligingsexperts brengen relevante risico’s zorgvuldig in kaart en stellen samen met u een maatregelenpakket samen om deze risico’s optimaal te mitigeren. Daarnaast verschaffen slimme systemen u inzicht op basis van kennis en incidenten uit het verleden. De techniek helpt u actief om trends te voorspellen, waarop u vervolgens preventief kunt acteren. Uw medewerkers voelen zich veilig op de werkvloer, omdat wij – samen met u – de goede dingen hebben gedaan én de dingen goed hebben gedaan.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!