Camerasysteem aanschaffen? Implementatiemodel Cameratoezicht biedt hulp!

Wilt u een (IP) camerasysteem aanschaffen? Dan moet u nogal wat keuzes maken en stappen zetten. Met het door ons ontwikkelde BIESS implementatiemodel Cameratoezicht leiden wij u stap voor stap door het implementatietraject. Van de eerste planvorming en het vaststellen van de doelen tot en met de technische en organisatorische implementatie, het zo nodig aanmelden van het cameratoezicht bij de Autoriteit Persoonsgegevens en het opstellen van het beheerplan.

Doorloopt u met ons deze stappen en gebruikt u de bijbehorende checklists, dan weet u zeker dat uw cameratoezicht doeltreffend is en dat u heeft voldaan aan alle wet- en regelgeving.

Voor elke situatie de optimale camera

Er zijn steeds meer IP camera’s beschikbaar. Voor u is het lastig om de bovengemiddeld presterende camera’s te onderscheiden. Onze afdeling Productmanagement test en vergelijkt camera’s aan de hand van testprotocollen. Vervolgens selecteren wij voor iedere toepassing de beste camera’s. Op basis van uw wensen en doelstellingen.

Onze Video Management Software is met nadruk geschikt voor een zeer groot aantal camera’s van diverse merken. We doen dit bewust zodat u nooit beperkt bent in uw keuze.

Betrouwbare beeldkwaliteit

Omdat camera’s goede beeldkwaliteit moeten leveren, testen wij altijd onze camera’s tijdens de implementatie. Om er zeker van te zijn dat de beeldkwaliteit voldoet aan uw behoefte. Wij gebruiken hiervoor onze Flex Tester. Mactwin’s Flex Tester is gebaseerd op de Rotakin pop die wordt beschreven in de NEN-EN 50132-7, maar biedt aanvullende functionaliteit.

Indien nodig, vergelijken we dag en nacht of goede en slechte weersomstandigheden.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Haal meer uit uw camerasysteem door integratie

Een camerasysteem kan worden geïntegreerd in andere beveiligingssystemen waardoor een intelligent geheel ontstaat. Om dit te realiseren voert Mactwin diverse zeer gebruiksvriendelijke integratieplatformen, zoals AEOS, Genetec en Milestone.