Bouwkundige beveiliging is cruciaal bij risicobeheersing

Onze security experts weten als geen ander welke bouwkundige beveiligingsmaatregelen nodig zijn om verstoring van uw processen te voorkomen, zodat u zich met een gerust hart weer kunt concentreren op uw kernprocessen. We hebben diepgaande kennis van de meest actuele én verwachte criminele modus operandi, zijn bekend met de geldende normen en werken nauw samen met fabrikanten en leveranciers van bouwkundige oplossingen.

De bouwkundige beveiligingsmaatregelen die we ontwerpen, zijn vanzelfsprekend doeltreffend en gebruiksvriendelijk. Ze ondersteunen de dagelijkse gang van zaken in uw organisatie.

We kiezen bij voorkeur voor standaardoplossingen, die zich al bewezen hebben en die kostenefficiënt zijn. En wat de oplossing ook is, we zorgen altijd voor optimale integratie met andere (aanwezige) beveiligingsmaatregelen. Wilt u weten met welke maatregelen wij uw risico’s beheersen?

Bouwkundige maatregelen voor elk type aanval

Bouwkundige beveiliging is een specialisme op zich. Welke bouwkundige maatregelen gewenst of noodzakelijk zijn, hangt af van uw risico’s, het gewenste beveiligingsniveau en de van toepassing zijnde normeringen. In ons productportfolio vindt u onder andere oplossingen voor inbraakwering, kogelwering, explosiewering, brandwering, compartimentering, vluchtwegen en terreinbeveiliging.

Geen vraagstuk is ons te gek. Wij vertellen u graag meer over onze expertise.

Van ontwerp tot beheer

Mactwin ontwerpt en implementeert bouwkundige maatregelen die altijd samenhangen en in balans zijn met andere (O en E) maatregelen, zodat iedere schakel even sterk is. Om u volledig te ontzorgen, kunnen we uw project desgewenst turn-key opleveren. Wij bewaken de planning en de kosten en zorgen voor een goed functionerend eindresultaat. U heeft er geen omkijken meer naar. Onze oplossingen gaan altijd samen met een beheercontract. Zo blijven uw beveiligingsmaatregelen optimaal functioneren en kunt u zich met een gerust hart focussen op uw kernprocessen.

Consistente maatregelen met de Security Polygon Methodiek

Om u te verzekeren van samenhangende en gebalanceerde maatregelen waarmee uw bouwkundige beveiliging op het gewenste niveau is, maken wij vaak gebruik van onze Security Polygon Methodiek. Met het Security Polygon delen we uw gebouw in securitygebieden in op basis van de aanwezigheid van waardevolle goederen, informatie en/of processen in het desbetreffende gebied. Voor iedere mogelijke overgang van het ene naar het andere securitygebied definiëren wij een standaard set van maatregelen. Het Security Polygon kunt u ook inzetten als toetsingskader tijdens de voorbereidingen, in de uitvoeringsfase van verbouw- of nieuwbouwprojecten of om de noodzakelijke security awareness te creëren.

In onze nieuwsbrief schrijven we regelmatig over hoe wij de Security Polygon Methodiek inzetten bij onze klanten en wat de voordelen zijn.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing.