Video Management Software

Video Management Software2024-07-16T08:53:54+01:00

Kies passende Video Management Software

Het samenstellen van een camerasysteem begint met het kiezen van video management software die in functionaliteit aansluit bij de gestelde doelen. Denk aan de mogelijkheid om live beelden uit te kijken of de tijdelijke opslag van de beelden voor onderzoek, opsporing en vervolging. Wilt u beelden opslaan, dan kunt u er voor kiezen om dit continu of op basis van events (zoals bewegingsdetectie) te doen.

Mactwin is goed bekend met de beschikbare video management software. Wij helpen u graag bij uw keuze.

Eenvoudig Beheer Videobeelden

Digifort Video Management is de zeer geavanceerde, complete en gebruiksvriendelijke videomanagement oplossing voor cameraobservatie, video-opslag, -beheer en -analyse en kentekenplaatherkenning.

U kunt (live en opgenomen) videobeelden van enkele tot duizenden camera’s eenvoudig managen en uitkijken op één of meer monitoren. Afhankelijk van de versie, kunnen de beelden van verschillende locaties en videoservers, tegelijkertijd ook mobiel worden bekeken. Het uitkijken van een camera en het opslaan van videobeelden in verschillende resoluties is mogelijk.

AI-videoanalyse

Het geavanceerde Digifort IPXAnalytics platform maakt het mogelijk om meer dan 90 objecten te detecteren in uw live videobeelden. Zo kan er bijvoorbeeld alarm geslagen worden aan de hand van een gedetecteerd wapen in een winkel of een melding uitgestuurd worden wanneer er teveel personen aanwezig zijn. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Symphia VMS: Krachtig voor multi-site toepassing

Wanneer er sprake is van meerdere locaties en honderden camera’s, is het beheren en monitoren van een camerasysteem een flinke uitdaging voor security operators. Met Symphia Video Management Software (VMS) kunnen organisaties snel de nuttige informatie uit de grote hoeveelheden beschikbare videobeelden en – gegevens halen. De live en opgenomen videobeelden kunnen overal en altijd worden bekeken en organisaties hebben daardoor real-time inzicht in hun beveiligingssituaties. Het aantal aan te sluiten camera’s, van welk merk dan ook, is vrijwel onbegrensd.

Krachtige Video Management Tools

Symphia Video Management Software is een open camera-onafhankelijk VMS met krachtige volledig geïntegreerde video management tools, waaronder VMS HealthCheck voor het beheer van de goede werking van het video management systeem, Alarm en Event interface Manager voor het ontvangen en verzenden van events met ingebouwde rule engine.

Met behulp van de virtuele matrix functionaliteit kunnen live en opgenomen videobeelden en alarmmeldingen worden getoond op video-walls. Sympia VMS kent 3 verschillende gebruikersinterfaces:

  • Symphia VMS Review voor security operation centers;
  • Symphia VMS WebReview waarmee gebruikers vanaf iedere locatie en via welke verbinding dan ook de beelden kunnen bekijken;
  • Cognyte Mobile Video om beelden via iOS of Android vanaf een mobiel apparaat te kunnen bekijken.

Daarnaast heeft Symphia VMS een uitgebreide SDK waarmee integratie met externe systemen optimaal is, zoals bijvoorbeeld een Physical Security Information Management Systeem (PSIM). Ook is, via een externe plug-in, krachtige en zeer uitgebreide Video Content Analyse (VCA) beschikbaar.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Ook interessant voor u?

Go to Top