Bedrijfsprofiel

Mactwin Security is een system integrator en aanbieder van innovatieve, maar bovenal effectieve en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen. We integreren toegangscontrole, inbraakdetectie, camera-observatie, video analyse, branddetectie en andere beveiligingssystemen in projecten.

Wie zijn wij?

Mactwin is een zelfstandige organisatie die bestaat uit gedreven beveiligings- en veiligheidsexperts. Met onze dienstverlenende instelling en professionele aanpak zijn we de afgelopen 40 jaar uitgegroeid tot een serieuze en gewaardeerde partij binnen de Nederlandse beveiligingsmarkt. Mactwin onderscheidt zich door beveiligingsoplossingen die het verschil maken, die risico’s werkelijk minimaliseren en aansluiten bij specifieke situaties. We maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde innovatieve producten, waar nodig aangevuld met eigen ontwikkelde (deel)producten. Daarmee dragen we bij aan de continuïteit van uw organisatie.

Onze Missie

Met integrale security solutions van Mactwin zijn onze klanten meetbaar in control.
Mactwin wil haar klanten op het gebied van safety en security ontzorgen. Hiertoe identificeren wij risico’s en vertalen deze naar doeltreffende en praktische oplossingen. Oplossingen waarmee u uw fysieke risico’s beheerst en meetbaar in control bent. We voelen ons medeverantwoordelijk voor het realiseren van uw security doelstellingen.

Producten en Diensten

Naast de implementatie van de verschillende OBE (Organisatorische, Bouwkundige en Elektronische) maatregelen kunt u ook het volledige beheer en onderhoud van deze maatregelen bij ons onderbrengen. Daarnaast managen wij voor u de uitbesteding van de manbewaking, het contracteren en het aansturen van de Particuliere Alarm Centrale (PAC) en de begeleiding van operationele Security activiteiten binnen uw organisatie.

Indien gewenst kunt u ook de regie over de security binnen uw organisatie aan Mactwin overdragen. Onze Security Experts worden dan verantwoordelijk voor een continu en optimaal kwaliteitsniveau van uw security systemen. Onderdeel van deze rol is het uitvoeren van risicoanalyses en/of periodieke security audits die inzicht geven in uw security niveau. Op basis daarvan zullen wij u zonodig proactief adviseren over mogelijke verbeteringen en optimalisatie van uw beveiliging. Altijd afgestemd op uw behoefte.

Brede praktijkervaring

In de meer dan 40 jaar dat Mactwin bestaat, hebben we talloze organisaties geholpen hun beveiliging te verbeteren. Organisaties in allerlei branches. Wij voelen ons thuis in alle branches waar het risico, de schaal of de complexiteit een zeker niveau vereist. U zou ons een generalist kunnen noemen, maar toch hebben we in de loop der jaren specialistische expertise opgedaan in een aantal specifieke werkvelden.