Nedap AEOS Security Management

Nedap AEOS is een krachtig en gebruiksvriendelijk web-based toegangscontrole systeem, gebaseerd op intelligente netwerktechnologie. Het combineert en integreert systemen voor toegangscontrole, bezoekersmanagement, inbraakdetectie, lockermanagement en parkeerbeheer.

In Nedap AEOS kunnen uw bestaande security software- en hardware systemen eenvoudig worden geïntegreerd dankzij de software architectuur en het gebruik van open standaarden. Alle security disciplines komen op controller niveau samen: het in- of uitschakelen van de inbraakbeveiliging, het oproepen of zoeken van videobeelden en het aanbieden van een toegangspas.Al deze gebeurtenissen worden, inclusief het tijdstip van de gebeurtenis, geregistreerd en kunnen worden geconfigureerd om automatisch alarmen te genereren. De AEOS user interface is web-based, intuïtief en taakgericht. Hierdoor is deze bijzonder gebruiksvriendelijk.

Makkelijk afstemmen op uw wensen

Andere systemen hebben voor elk type sensor een andere controller nodig. Dit leidt tot complexe implementaties en het is tijdrovend als u iets wilt veranderen. AEOS werkt veel efficiënter en biedt volop voordelen. Het belangrijkste is dat u vandaag niet hoeft te weten waaraan uw beveiligingssysteem over 5 jaar moet voldoen. Bij veranderingen hoeft u namelijk geen nieuwe oplossingen te integreren of hardware te installeren. Software uploaden is voldoende.

Bovendien ontwikkelen wij steeds weer nieuwe functionaliteiten. En profiteert u van onze updates en upgrade assurance. Zo blijft u altijd up-to-date. U kunt AEOS in het begin klein houden en later naar behoefte uitbreiden. Of integreren met uw bestaande systeem om uw beveiliging te verbeteren en uw investeringen te waarborgen.

Altijd en overal controle

De software- die u uploadt op de controller – bepaalt het gedrag en dus de functionaliteit van uw beveiliging. U kunt 1 beveiligingsbeleid bedrijfsbreed instellen en centraal beheren. Heeft u te maken met specifieke lokale eisen en wetgeving?

Geen probleem: u past gewoon de software aan op de lokale controller. Een ander pluspunt is dat de controller dankzij de software zelf beslissingen neemt. Hierdoor wordt de netwerkverbinding met de centrale server en database niet onnodig belast. Valt de netwerkverbinding uit? AEOS blijft gewoon werken: de lokale controllers zijn geladen met de intelligente software.

Eenvoudig Beheer Via Web-interface

U beheert AEOS met een dashboard dat u handig via de webbrowser kunt gebruiken. U voorkomt zo bovendien veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met het downloaden van software op computers. Er zijn afzonderlijke profielen voor de verschillende gebruikers van het beveiligingsplatform. AEOS is zelfs zonder training eenvoudig in gebruik.Het werkt intuïtief; medewerkers schakelen makkelijk tussen werkzaamheden, maken minder fouten en doen meer in minder tijd.

Het werkt intuïtief; medewerkers schakelen makkelijk tussen werkzaamheden, maken minder fouten en doen meer in minder tijd. Doet zich een incident voor? AEOS stuurt u realtime berichten en u kunt overal live de status inzien en extra informatie opvragen. Zodat u direct actie kunt ondernemen, waar u op dat moment ook bent.

Contact

PvMG Oranje 12, 6666 LV Heteren, NL

  NAAM

  BEDRIJF

  E-MAIL ADRES

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?