Live View

Live View2023-10-19T15:11:43+01:00

Real time Cameratoezicht door Politie

Met Live View kan de meldkamer van de politie bij een incident real-time meekijken met de beschikbare camerabeelden. Dankzij Live View kunnen politie en andere hulpdiensten sneller en slimmer reageren op een situatie. De benodigde eenheden worden beter aangestuurd, ze kunnen effectiever opereren en de heterdaadkracht neemt toe.

Hoe werkt Live View?

Zet u een camerasysteem in en bent u verbonden met een particuliere alarmcentrale? Dan kunt u in veel gevallen gebruik maken van Live View. Bij een incident worden de live camerabeelden, via de Particuliere Alarm Centrale, doorgestuurd naar de meldkamer van de politie. Dit echter pas ná beoordeling van de camerabeelden en de situatie door de alarmcentrale. Nu ziet de politiemeldkamer live hoe de situatie ter plaatse is en hoe deze zich ontwikkelt.

Verder is er rechtstreeks contact tussen de alarmcentrale en de politiemeldkamer. Deze laatste kan bijvoorbeeld vragen om een camera bij te draaien of in te zoomen of vragen om aanvullende informatie op het beeldscherm te plaatsen, zoals een plattegrond van het gebouw of terrein. Hierdoor weet de politiemeldkamer direct om hoeveel daders het gaat, waar zij zich bevinden en of ze wapens bezitten. En kunnen ze de (juiste) hulpdiensten zo doeltreffend mogelijk aansturen.

Alarmdoormeling naar Particuliere AlarmCentrale (PAC)

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Ook interessant voor u?

Go to Top