Kantoorgebouwen2024-07-16T10:30:40+01:00

Kantoorgebouwen

Beveiligingsoplossingen verbeteren efficiency

Continuïteit en een efficiënte bedrijfsvoering hebben hoge prioriteit en medewerkers willen in een veilige omgeving kunnen werken. Moderne beveiligingsoplossingen kunnen hier significant aan bijdragen. Moderne oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en ondersteunen processen. Door beveiligingssystemen, zoals die voor toegangscontrole, te koppelen met eigen systemen voor bezoekersbeheer of HRM, neemt het aantal administratieve handelingen flink af en verbetert de efficiency. Bovendien wordt het beveiligingsniveau verhoogd.

Mactwin integreert toegangscontroleinbraakdetectiecamera-observatievideo analysebranddetectie en andere beveiligingssystemen.
Úw processen, wensen en doelstellingen staan daarbij altijd centraal.

Verlaag uw kosten met remote beheer

Vanuit het Mactwin Operation Center kunnen wij op afstand uw systemen beheren. Zo verzorgen wij remote onder andere de volgende zaken voor u.

  • Software updates installeren
  • Alarmmeldingen monitoren en analyseren
  • Systemen configureren
  • Storingen in een vroeg stadium ontdekken en oplossen
  • Relevante videobeelden veiligstellen na een incident
  • Uw card management, inclusief pasuitgifte

Dankzij remote beheer kunnen wij snel acteren en uw systemen of systeeminstellingen aanpassen zodra dat nodig is; zonder reistijd en reiskosten. Wij nemen u dus niet alleen veel rompslomp uit handen, maar zorgen er ook voor dat uw beveiligingsmaatregelen continu op het gewenste niveau blijven.

Parkeer- en bezoekersbeheer

Wilt u wachtrijen bij uw parkeergelegenheid voorkomen en het beheer van uw parkeerplaatsen vereenvoudigen? Met onze moderne en zeer gebruiksvriendelijke parkeeroplossing is dit snel geregeld.

De oplossing bestaat uit moderne toegangstechnologie en gebruiksvriendelijke beheersoftware. Het toegangssysteem registreert iedere auto die het terrein op- of afrijdt en garandeert een snelle doorstroom van medewerkers of bezoekers. Toegangsverlening kan op basis van toegangspassen, window tags, kentekenherkenning en zelfs met smartphones.

Met de flexibel in te richten software beheert u de toegang voor medewerkers en bezoekers. U kunt specifieke groepen aanmaken en deze bepaalde rechten geven en bezoekers vooraf aanmelden met hun kenteken zodat zij op de afgesproken tijd automatisch toegang tot de parkeergelegenheid krijgen.

Het systeem kan eenvoudig worden uitgebreid met of worden gekoppeld aan toegangsbeheer voor het pand. Ook kan het systeem worden gekoppeld aan uw HRM systeem. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook veiliger.

Deze parkeeroplossing is ook ideaal voor vastgoedbeheerders van multi-tenant gebouwen die parkeerplaatsen optimaal willen exploiteren. De flexibel in te richten software voorkomt onrechtmatig gebruik van parkeerplekken door huurders. Doordat de beheersoftware iedere parkerende bezoekers registreert, kan deze informatie worden benut om het gebruik van de parkeerplekken naar rato door te belasten aan de huurders.

Ook interessant voor uw branche

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Go to Top