Service Level Agreement (SLA)

Service Level Agreement (SLA)2023-10-19T15:27:42+01:00

Service Level Agreement: PermanentProtectionTM

•  Een Service Level Agreement dat past als een maatpak
•  Altijd verzekerd van optimale beveiliging
•  Bespaar sterk op kosten
•  Ontzorging op maat

PermanentProtectionTM levert Service met Zorg

Met het PermanentProtectionTM SLA van Mactwin kiest u zelf binnen welke tijdsvensters en met welke responstijd u technische ondersteuning wenst. Mag dit op afstand, dan ondersteunen wij u remote.
We kunnen dan sneller reageren en uw kosten flink drukken. Wilt u maximale zekerheid en niet voor verrassingen komen te staan? Dan kunt u de kosten voor Beheer & Onderhoud afdekken met een vast bedrag per maand.

Maximale Ontzorging

Omdat goede beveiliging ook afhankelijk is van andere factoren, gaat Mactwin verder dan het bieden van standaard opties voor Beheer & Onderhoud met responstijden en tijdvensters. Zo kunt u ook kiezen voor remote Beheer & Onderhoud, Meldkamer- en Bewakingsdiensten, Remote Applicatiebeheer en de inzet van een Security Coördinator.

Uw PermanentProtectionTM SLA snel samengesteld

Het samenstellen van uw eigen PermanentProtectionTM SLA is eenvoudig, in 3 stappen geregeld. Afhankelijk van uw wensen, systemen of software, kiest u:

U hebt de keuze uit Beheer & Onderhoud op locatie of op afstand. Kiest u voor remote Beheer & Onderhoud dan beheren en onderhouden wij uw systemen voor een vast bedrag per maand op afstand vanuit het Remote Operation Center. Alleen als het niet anders kan, komen wij naar uw locatie.

Afhankelijk van het risicoprofiel van een locatie, de impact van een storing op uw organisatie en de door uw gewenste zekerheid, kiest u (eventueel per type systeem) een reponscategorie. Deze bepaalt de maximale reponstijd en het tijdvenster (bijvoorbeeld 24/7 of alleen tijdens werkuren) waarbinnen wij storingen in uw systemen oplossen.

Afhankelijk van de mate waarin u verder ontzorgd wilt worden, kiest u een aanvullende SLA module. Door meer activiteiten en verantwoordelijkheden integraal bij ons neer te leggen, kunt u voordelen realiseren op het gebied van kwaliteit, kennis, kosten en effectiviteit van maatregelen. Wij krijgen zo integraal inzicht in uw beveiligingssituatie en kunnen maatregelen proactief optimaliseren.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Ook interessant voor u?

Go to Top