Amusement2024-07-16T12:17:38+01:00

Amusement

Connected Security voor de amusementsbranche

Casino’s, bioscopen en andere uitgaansgelegenheden kennen specifieke risico’s. Mactwin beperkt deze risico’s met een goed doordachte
beveiligingsoplossing met ondermeer toegangscontrole-, inbraakbeveiligings– en brandbeveiligingssystemen.
Deze verschillende security systemen werken met elkaar samen en kunnen vanuit één gebruiksvriendelijk platform worden bediend en beheerd. Wij noemen dit ‘Connected Security’. Connected Security oplossingen zijn praktisch in het gebruik en leveren veel nuttige (beheers)informatie. Met onze Connected Security oplossing voor de amusementsbranche kunt u zich weer focussen op uw kerntaken.

Toegangscontrole op maat

Om de toegang tot het pand en bepaalde ruimtes daarbinnen te beperken, bieden we diverse toegangscontrolemaatregelen. Variërend van een systeem met toegangspassen tot en met biometrische vinger aderpatroon scanners. Naast het treffen van fysieke maatregelen is het ook belangrijk om procedures op te stellen, bijvoorbeeld voor het openen en sluiten van het pand. Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Wij helpen u graag met het opstellen van een procedurehandboek.

Haarscherpe camerabeelden

Camera’s spelen een belangrijke rol in de beveiliging van amusementscentra. Ze kunnen worden ingezet om overzicht te krijgen van bepaalde ruimtes of om de cash-handelingen bij de kassa, geldautomaat of in de geldtelruimte te registreren. Ook kunnen ze worden gebruikt ter ondersteuning van dagelijkse processen.

Mactwin heeft een serie camera’s geselecteerd die perfect aansluit op de behoeften van en omstandigheden in amusementsbedrijven. Zo geven de camera’s in wisselende lichtomstandigheden haarscherpe en dus goed bruikbare beelden. Desgewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met uw eigen (management)

informatiesystemen. Wij kunnen camerabeelden dan direct koppelen aan informatie uit uw kassa’s of speelautomaten. Met de beheersoftware Cemacs Video Management kunt u de (live en opgenomen) videobeelden makkelijk managen en bekijken. Via een app bekijkt u de camerabeelden ook mobiel.

Goed eindresultaat met BIESS

Onze tevreden klanten hebben we mede te danken aan BIESS, een werkwijze gebaseerd op onze best practices. Vanuit BIESS werken we gestructureerd en volgens vaste stappenplan, zodat we niets over het hoofd zien en ieder project volgens planning en binnen budget opleveren. Dankzij onze ervaring met het beveiligen van amusementsbedrijven weten we goed welke oplossingen noodzakelijk zijn en wat de kritische succesfactoren zijn. Deze kennis en ervaring passen we in ieder project toe, zodat ook uw organisatie de beste oplossing krijgt.

Remote beheer verhoogt systeembeschikbaarheid

Wilt u maximale zekerheid over de beschikbaarheid van de beveiligingssystemen? Dan sluit Mactwin uw systemen aan op het Mactwin Operation Center (MOC). Vanuit het MOC monitoren wij uw systemen continu op hun goede werking. Functioneert een onderdeel niet naar behoren, dan komen onze specialisten direct (remote) in actie.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing. 

Ook interessant voor uw branche

Go to Top