Modern bezoekersbeheer

Met een visitor management systeem kunnen organisaties bezoekersstromen efficiënt beheren. Door vooraf online registratie mogelijk te maken, kunnen bezoekers sneller worden verwerkt bij aankomst. Bovendien kunnen medewerkers op de hoogte worden gesteld van de komst van bepaalde bezoekers, wat de ontvangst en begeleiding vergemakkelijkt. Dit minimaliseert de wachttijd en zorgt voor een naadloze ervaring voor zowel bezoekers als medewerkers.

De mogelijkheden gaan verder dan de geautomatiseerde ontvangst van uw bezoek. Onze oplossing biedt veiligheid, flexibiliteit en integraties met talloze systemen en producten.

Uw wensen staan centraal

Ons doel is om een zo efficiënt & intuïtief mogelijke oplossing op de markt te zetten die past bij de huidige manier van werken. Voor de integratie van personeelsregistratie is er support vanuit alle grotere platformen zoals een Google, Microsoft, Okta en meer. Met de integratie van de visitor management oplossing in uw toegangscontrolesysteem krijgt de term ‘gastvrij’ een nieuwe betekenis.

Inzicht met Visitor Analytics

Dankzij de krachtige dashboard functie in Envoy, beschikt u altijd over waardevolle informatie. Informatie waarmee u bijvoorbeeld patronen in bezoekvolumes kan ontdekken, om daar vervolgens de bezettingsgraad en faciliteiten op te stemmen