Flexibele toegangscontrole

Brivo Access is een modern toegangscontrole systeem met flexibele licentie mogelijkheden en een ontzorgingsmodel op het gebied van hosting en cybersecurity.

Brivo Access heeft verscheidene integratie mogelijkheden voor het communiceren met uw bestaande platformen. Ook hardware zoals paslezers kunnen via open communicatie protocollen (OSDP) op de Brivo controllers aangesloten worden. Met nieuwe installaties is het mogelijk om reguliere aanlegkosten te besparen door de Brivo controllers via uw wireless connectie te laten communiceren.

Geautomatiseerde updates

Tijdig en geautomatiseerde updates een van de grootste voordelen die de meeste cloud (of SaaS) providers beschikbaar stellen. Uw systeem is altijd en zonder additionele software assurance bijgewerkt met de laatste vrijgegeven updates. Hiermee ontvangt u automatisch de nieuwste functies en security updates met een bewezen 99% up-time van het systeem.

Beschikbaar, altijd en overal

Beheer Brivo via een gebruikersvriendelijke web omgeving. Met een up-time van 99% is uw systeem altijd beschikbaar en via ieder apparaat met toegang tot een moderne web-browser te bereiken.

Mobile access

Naast het openen van deuren met kaarten of sleutelhangers biedt Brivo ook een mobile experience; de distributiemogelijkheid voor systeembeheerders van toegangsmiddelen via via een app op een tablet of smartphone. Handig voor medewerkers, bewoners of leveranciers om toegang te krijgen tot faciliteiten en deuren te openen met hun smartphone. Tegenwoordig is het niet op zak hebben van een smartphone de uitzondering.

Contact

PvMG Oranje 12, 6666 LV Heteren, NL

  NAAM

  BEDRIJF

  E-MAIL ADRES

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?