Jarenlange Samenwerking

Mactwin is al vele jaren een officiële partner van Bosch Security and Safety Systems. Als business partner voeren we de kwalitatief hoogwaardige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossingen van Bosch voor:

Als Bosch-partner heeft Mactwin snel toegang tot de product-specialisten van Bosch en worden wij als eerste geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen. Onze adviseurs worden uitgebreid door Bosch getraind waardoor wij u goed kunnen adviseren en de hoogwaardige producten optimaal voor u kunnen inzetten. Natuurlijk is onze serviceverlening op deze Bosch producten dik in orde.

Brandbeveiliging

Met de krachtige, uiterst flexibele en modulaire Bosch brandmeldpanelen kunnen zowel kleine – tot zeer grote betrouwbare brandbeveiligingssystemen worden gerealiseerd met één centrale gebruikersinterface voor programmering en alarmering. De brandmeldpanelen van Bosch zijn modulair van opbouw en zeer flexibel. Hierdoor kan het systeem eenvoudig worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. U hoeft hierdoor alleen te investeren in de onderdelen en functionaliteiten die werkelijk nodig zijn.

Eenvoudige integratie
Alle Bosch brandmeldcentrales zijn voorzien van een netwerkinterface die het mogelijk maakt om meerdere centrales op te nemen in een netwerk. De brandmeldpanelen zijn ook eenvoudig, op basis van onder andere OPC, te koppelen met een centraal beheer-, security management systeem of PSIM. Hierdoor wordt de centrale een onderdeel van een integraal beveiligingsoplossing, met alle voordelen van dien. Zo kan bij een brandmelding de brand bijvoorbeeld direct via camera’s geverifieerd worden.

Ontruiming

Bosch Paviro is een hoogwaardig PA- en spraakgestuurd ontruimingssysteem dat probleemloos kan worden geïntegreerd met aanvullende apparatuur voor muziek van hoge kwaliteit. Paviro is ontwikkeld en geïntegreerd met het oog op energiezuinigheid. Door het aantal versterkers te verminderen of het systeem nog flexibeler te maken wordt het energieverbruik geminimaliseerd.

In elke projectfase kunnen ontwerpwijzigingen worden gemaakt zonder enig risico. Het systeem is bijzonder flexibel door intelligente ingangsschakeling, dynamische toewijzing van kanalen en het delen van energiebelasting.

Onzichtbare rookmelder

Een uniek product in het melderpakket van Bosch is de zogenaamde, “onzichtbare rookmelder”, een vlakke melder die één geheel vormt met het plafond, eventueel ook qua kleur. Zo kan Mactwin als erkend brandbeveiligingsbedrijf met het zeer complete pakket randapparatuur van Bosch met automatische branddetectie melders, handbrandmelders, signaalgevers zoals sirenes en flitslichten, interfacemodules en andere elementen een uiterst effectieve en betrouwbare brandbeveiligingsoplossing realiseren.

Contact

PvMG Oranje 12, 6666 LV Heteren, NL

  NAAM

  BEDRIJF

  E-MAIL ADRES

  TELEFOON

  ONDERWERP

  HOE KUNNEN WIJ U HELPEN?