Loading...
Branches2024-03-04T17:49:06+01:00

Brede praktijkervaring

In de meer dan 40 jaar dat Mactwin bestaat, hebben we talloze organisaties geholpen hun beveiliging te verbeteren. Organisaties in allerlei branches. Wij voelen ons thuis in alle branches waar het risico, de schaal of de complexiteit een zeker niveau vereist. U zou ons een generalist kunnen noemen, maar toch hebben we in de loop der jaren specialistische expertise opgedaan in een aantal specifieke werkvelden.

Onze branches

Banken & Waardetransport

Wij hebben jarenlange ervaring in het beveiligen van banken en verzekerings-bedrijven bij het op niveau houden van hun fysieke beveiliging.

Industrie

Safety en security techniek kan downtime, bedrijfsspionage en brand voorkomen. Daarnaast kan het het primaire proces versterken.

Onderwijs

Mensen en middelen goed beveiligen mét behoud van de open cultuur. De onderwijsbranche vraagt om een goed doordachte aanpak.

Kantoorgebouwen

De diversiteit in gebruiksfuncties van kantoorgebouwen, vereist een heldere visie teneinde processen niet te verstoren, maar te ondersteunen.

Vitale Infrastructuur

Een incident in de Vitale Infrastructuur heeft het potentieel om de hele samenleving ontwrichten. Hoe beveilig je dit soort organisaties?

Pathé Tuschinski bioscoop brandbeveiliging

Amusement

Connected Security levert de amusementsbranche soepele beheersing van bezoekersstromen en inzicht in bedrijfsprocessen.

Overheid

Oplossingen voor onder andere landelijke en lokale overheden zoals Ministeries en gemeenten. Anderzijds zijn er high secure instellingen.

Zorginstellingen

Om goede zorg te kunnen bieden moet de veiligheid in uw instelling zijn gewaarborgd en moeten uw medewerkers adequaat kunnen reageren op calamiteiten.

Case Studies

Go to Top