Goed eindresultaat gegarandeerd dankzij BIESS

Om effectieve beveiligingsoplossingen te definiëren en te implementeren werken we bij Mactwin met BIESSTM (Best practices for Implementing Effective Security Solutions). We hebben onze ervaringen uit het verleden vastgelegd, onze successen en fouten geanalyseerd en omgevingsfactoren, kritische succesfactoren en de geldende wet- en regelgeving in kaart gebracht en vertaald naar slimme en effectieve oplossingen, praktische zaken (zoals tips en formulieren) en een gestructureerde projectaanpak. Hierdoor krijgt u een beveiligingsoplossing die doet wat die moet doen en aansluit bij uw behoeften, gestelde doelen en specifieke omstandigheden. BIESS draagt bovendien bij aan een geruisloze implementatie. Volgens de overeengekomen planning en zonder iets over het hoofd te zien.

Hoe werkt BIESS?

BIESS is gebaseerd op onze eigen best practices: werkwijzen, methoden, technieken en oplossingen die bewezen effectiever zijn dan andere. Effectiever omdat ze sneller zijn, minder kosten, minder ongewenste complicaties of een beter eindresultaat opleveren. De drie kernelementen van BIESS zijn:

Mactwin gaat verder dan het beantwoorden van de vraag of het invullen van de behoefte. We verdiepen ons in bedrijfsprocessen en omstandigheden. Omdat we die vaak al kennen uit eerdere projecten, hebben we snel inzicht in de problematiek/risico’s, weten we welke oplossing goed functioneert en wat de kritische succesfactoren zijn. Onze klanten krijgen daardoor snel een effectieve oplossing en regelmatig overtreffen we de verwachtingen. Bijvoorbeeld door kosten te besparen of met een oplossing die nog beter aansluit op hun processen/omstandigheden of die flexibel en daardoor toekomstvast is.

Een effectieve oplossing draait niet alleen om de techniek. Vaak is er ook sprake van geldende wet- en regelgeving en relevante procedures. Mactwin overziet dit als geen ander en daarom kunnen we u snel en praktisch inzicht geven in dit soort zaken. Wij ontwikkelden bijvoorbeeld heldere schema’s waarmee we u inzicht geven in de geldende wettelijke eisen, opnamesjablonen en praktische tips m.b.t. de privacy wetgeving.

Onze projectaanpak is gestructureerd en zowel gebaseerd op onze ervaring als op gebruikelijke projectmanagement methodieken zoals Prince2. Dankzij deze projectaanpak:
  • voeren wij projecten uit volgens planning en binnen budget
  • herkennen wij in een vroeg stadium valkuilen en kunnen wij u hiervoor behoeden
  • kunnen we garanderen dat het eindresultaat voldoet aan uw verwachtingen

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!