Bedrijfsprofiel

Mactwin Security is een system integrator en aanbieder van innovatieve, maar bovenal effectieve en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen. We integreren toegangscontrole, inbraakdetectie, camera-observatie, video analyse, branddetectie en andere beveiligingssystemen in projecten. Mactwin is een kennisbedrijf met een sterke focus op resultaat voor de klant.

Onze kernwaarden vormen de basis van het dagelijks handelen van alle medewerkers van Mactwin Security. De kernwaarden staan voor wie we zijn en voor de wijze waarop we ons werk (willen) doen. Ze typeren onze organisatie. De vier kernwaarden zijn zorgvuldig gekozen; ze passen bij onze ambitie om ons te onderscheiden.

Beveiligen vanuit Visie

Door goed te luisteren naar uw wensen en verwachtingen en ons te verdiepen in uw risico’s en processen, creëren wij altijd een op uw problematiek toegesneden oplossing. Een oplossing waar u werkelijk wat aan hebt, die u gemoedsrust oplevert en balans in security en operatie.

Gedragscode MVO

Mactwin hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze bedrijfsvoering richt zich daarom niet uitsluitend op het behalen van winst, maar nadrukkelijk ook op het welzijn van mensen binnen en buiten het bedrijf en op een gezond milieu.

Als partner van MVO Nederland, onderschrijven wij het MVO manifest van deze organisatie. Dit manifest heeft als uitgangspunt dat aangesloten bedrijven bij alle bedrijfsbeslissingen streven naar een zorgvuldig afgestemde balans tussen people, planet en profit. Maar misschien zegt onze FIRA certificering nog wel meer over onze drive op dit gebied. Hiermee verbinden we de business aan het MVO-principe en creëren we ‘shared value’ voor klanten, leveranciers en andere stakeholders.

Mactwin heeft in verband met MVO tevens een gedragscode opgesteld, die dient als basis voor het dagelijks handelen van de mensen in de organisatie. Het bestand behandelt onderwerpen als gelijke behandeling, vertrouwelijkheid en integriteit, personeelsbeleid en milieu. Handelen volgens het MVO-principe is voor ons geen hol begrip, maar levert daadwerkelijk wat op. Denk hierbij aan innovatieve kracht, positieve publiciteit, loyaal personeel en maatschappelijke goodwill.