Camerasysteem als effectieve maatregel

Camera’s zijn effectief als u wilt observeren, identificeren of verifiëren. Ook kunt u met een camerasysteem gebeurtenissen analyseren en kunt u camerabeelden gebruiken voor opsporing en ter ondersteuning van de bewijsvoering. Bovendien verhogen camera’s het gevoel van veiligheid.

Met meer dan 35 jaar ervaring, weten wij als geen ander hoe je een effectief en passend camerasysteem selecteert, implementeert en beheert. Een camerasysteem van Mactwin levert u gegarandeerd kwalitatief hoogwaardig – en dus goed bruikbaar – beeldmateriaal op.

Video Management Software

Met behulp van Video Management software kunt u centraal of op verschillende plaatsen camerabeelden bekijken en bewaren.
Opgenomen beelden kunt u via de Video Management Software eenvoudig terugkijken of veilig stellen.

Efficiëntere Operators met Video Content Analyse

Door Video Content Analyse (VCA) toe te passen binnen uw camerasysteem, wordt automatisch een alarm gegeven indien de gegenereerde camerabeelden aan bepaalde gestelde criteria voldoen. Uw operators krijgen er als het ware een paar extra ogen bij. Ze kunnen hun werk beter doen en u heeft minder monitoren nodig in de meldkamer.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing.