Cash Security

Mactwin biedt cash security oplossingen voor banken en CIT organisaties. Met onze oplossingen wordt de buitkans voor een crimineel minimaal en een aanval dus compleet zinloos. Wij willen criminelen steeds te slim af zijn, met producten die anticiperen op de nieuwste internationale modus operandi.

Integrale Oplossingen voor Cash Security

Afhankelijk van uw specifieke omstandigheden en behoefte, bieden wij maatwerkoplossingen die geïntegreerd kunnen worden met uw bestaande security systemen en bedrijfsprocessen. Wij kunnen deze integratie voor u uitvoeren en gaan daarbij tot het uiterste om ervoor te zorgen dat de geïntegreerde systemen optimaal werken.

Slimme Oplossingen

Cash Handling heeft vele facetten, van bijvoorbeeld waardetransport en ATM onderhoud tot het sorteren en tellen van het geld. Elk facet heeft zijn eigen risicomomenten, -posities en Modi Operandi. Mactwin heeft uitgebreide kennis van uw processen en de actuele modi operandi. Zo zijn wij in staat om intelligente oplossingen te ontwerpen die gemoedsrust bieden, zonder het operationele proces in de weg te staan. Door de crimineel telkens te slim af te zijn, doorbreken we de wapenwedloop.

MactwinBox 5 is de nieuwe generatie intelligente waardetransportkoffers, in de volksmond ook wel plofkoffers genoemd. Dankzij het nieuwe, flexibele en modulaire ontwerp, sluit de MactwinBox 5 altijd naadloos aan op uw specifieke CIT processen. U kiest zelf de functionaliteiten die het best passen bij uw proces. Lees meer over de MactwinBox

De GPU (Gas Protection Unit) is een unieke oplossing die geldautomaten beschermt tegen het plofkraakscenario van vandaag en morgen. De oplossing onderscheidt zich van alle andere oplossingen tegen plofkraken door de razendsnelle gasdetectie en het gebruik van innovatieve technieken om de gevaarlijke gassen voor onbeperkte tijd onschadelijk te maken. Hierdoor wordt een explosie onderdrukt. Dit maakt een gasaanval dus compleet zinloos en voorkomt veel schade. Lees meer over de GPU

GlueFusion is een revolutionaire manier van geldontwaarding in ATM geldcassettes. Bij een activatie worden de losse bankbiljetten in zeer korte tijd aan elkaar gelijmd. Het losmaken van individuele bankbiljetten is niet mogelijk. De bankbiljetten zullen scheuren, waardoor de fysieke eigenschappen van de biljetten onomkeerbaar veranderen. Geen enkele betaalautomaat of retailer zal een dergelijk beschadigd biljet accepteren. Met GlueFusion is een criminele aanval compleet zinloos! Lees meer over GlueFusion ATM

Gatekeeper is een toegangscontrole module die ‘tailgating’ en ‘piggybacking’ voorkomt in extreem kleine ruimtes, zoals in waardetransportauto’s en ATM locaties. Gatekeeper zorgt ervoor dat slechts één persoon de beveiligde ruimte kan binnentreden en maakt daartoe gebruik van een volumemeting. Gecombineerd met een biometrisch toegangscontrolesysteem dat u kan verzekeren dat de juiste persoon de beveiligde ruimte binnenkomt, biedt Gatekeeper u een compleet en effectief toegangscontrolesysteem. Lees meer over Gatekeeper

Onze doelgroepen

Waardetransport (CIT)

Voor de waardetransportsector zijn we al decennia de vertrouwde partner in het reduceren van het zogenaamde trottoirrisico. Onze oplossingen voor deze branche zijn:

Waardetransportkoffer / Plofkoffer
Eenpersoons Toegangssluis

Banken

De financiële sector is bij uitstek een sector waar security hoog op de agenda staat. Naast de gebruikelijke security maatregelen, ontwikkelde Mactwin oplossingen voor de niche Cash Handling.

Oplossing tegen Plofkraken
Waardeverminking in ATM Geldcassettes
Eenpersoons Toegangssluis

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen uw wens graag naar een passende oplossing.