Mactwin breidt zijn productportfolio uit met Genetec’s unified beveiligingsplatform Security Center en de bijbehorende systemen voor videomanagement, toegangscontrole, kentekenherkenning en intercom. Mactwin is hiervoor een partnership aangegaan met VideoGuard, de Nederlandse value added distributeur van Genetec.

Genetec is wereldwijd één van de meest bekende ontwikkelaars van security software. Het unified platform Security Center is een krachtig en goed beheersbaar security managementsysteem, waarin meerdere beveiligingssystemen vanuit één intuïtieve interface kunnen worden beheerd; van toegangscontrole, videobewaking en automatische nummerplaatherkenning tot communicatie, inbraakdetectie en analysefuncties. Met Genetec Security Center houden organisaties de regie in eigen handen dankzij een beter totaaloverzicht, geünificeerde opdrachten en bedieningsfuncties, en een directe verbinding met de Cloud.

Volgens Jan Schumer, CCO bij Mactwin, past de toevoeging van Genetec en het partnership met VideoGuard uitstekend bij de strategie en het huidige kennisniveau van Mactwin. “We zijn actief in high-secure omgevingen en zien daar een toenemende behoefte aan (vergaande) systeemintegraties. Die behoefte kunnen wij nu met Genetec’s oplossingen voor security management (SMS) en situatie management (PSIM) nog beter invullen.

Richard Nass, CEO van VideoGuard: “We zijn blij met Mactwin als nieuwe partner. We kennen de organisatie als een professionele security system integrator met een hoog kennisniveau. Dat past uitstekend bij onze organisatie. Wij streven ernaar om onze partners optimaal te ondersteunen met onze kennis en kunde.”

Meer over Genetec vindt u hier.