Security Quickscan voor Gemeentes

Open waar het kan, gesloten waar het moet. Wij helpen u de optimale balans te vinden tussen gastvrij en secure.

Direct aanvragen

Als gemeente wilt u gastvrij en open zijn voor uw bezoekers. Tegelijkertijd dienen de bedrijfskritische processen en vertrouwelijkheid van informatie gewaarborgd te worden en dient iedere verstoring van de dienstverlening te worden voorkomen. Ook de opslag van data (o.a. persoonsgegevens) en documenten moet op een veilige en verantwoorde wijze plaatsvinden.

Het is daarom belangrijk om de publiek toegankelijke en niet-publiek toegankelijke gebouwdelen van elkaar te scheiden door een vorm van toegangscontrole. Daarnaast is het belangrijk om het pand na sluitingstijd te bewaken met een inbraakmeldinstallatie en is het aan te raden om met camera’s toezicht te houden op bepaalde gebieden in en om het gebouw.

Hoe heeft u dit binnen uw organisatie geregeld? Zijn alle fysieke beveiligingsrisico’s goed in kaart gebracht en zijn voldoende (en de juiste) maatregelen getroffen? Als u wilt weten of uw beveiliging op voldoende niveau is, meld u dan nu aan voor een gratis Security Quickscan, speciaal voor gemeentes en gemeentelijke instellingen!

Gratis Security Quickscan voor gemeentes.

Aanmelden of meer informatie aanvragen kan hier:

  NAAM
  ORGANISATIE
  E-MAIL ADRES
  TELEFOON

  OPMERKINGEN


  Stel uw vraag aan onze specialisten

  Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

  Erik van Hoogdalem

  Account Manager

  Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 14

  Stuur Erik een bericht