Mactwin gaat partnership aan met Envoy

Mactwin Security is een partnership aangegaan met Envoy, de organisatie achter het gelijknamige platform voor bezoekers- en werkplekmanagement. Envoy maakt organisaties veilig en flexibel, zowel voor bezoekers als medewerkers. Het platform sluit daarmee uitstekend aan op Mactwin’s missie om integrale beveiligingsoplossingen te bieden waarmee klanten meetbaar in control zijn.

Niels Rots, Business Development Manager bij Mactwin: “Door gebruik te maken van de unieke en dynamische omgeving van Envoy kunnen we een zeer gebruiksvriendelijke oplossing bouwen met workflows die volledig zijn afgestemd op de processen en behoeften van onze klanten.”

Ook voor Envoy is het partnership met Mactwin een waardevolle toevoeging. Niet alleen omdat Mactwin een toonaangevende security system integrator in Nederland is, maar ook door de waardevolle input die Envoy van Mactwin krijgt, bijvoorbeeld als het gaat om functionaliteiten en integraties.

“Mactwin heeft in Nederland een goede reputatie als betrouwbare partner met oprechte aandacht voor de professionele uitdagingen van zijn klanten. Sinds korte tijd werken we intensief samen aan het optimaliseren van Envoy voor complexe vraagstukken en uitdagende omgevingen. We bouwen onder andere interessante en kansrijke business cases”, vertelt Asam Akhtar, Channel Manager bij Envoy.

Envoy bezoekers- en werkplekmanagement

Organisaties kunnen hun beveiligingsniveau én efficiency exponentieel verhogen met toegangscontrole. Met het zeer gebruiksvriendelijke Envoy kunnen zij hun gasten en contractors verwelkomen en ze (tijdelijk) toegang geven tot hun pand en bepaalde ruimtes daarbinnen. Ook kunnen ze precies bijhouden wie er wanneer en waarom op bezoek komt.  Het systeem kan volledig naar ieders wens worden ingericht, waarbij rekening wordt gehouden met risico’s, bedrijfsprocessen en het gewenste beveiligingsniveau. Bezoekers krijgen contactloos toegang via een geprinte QR-code of een smartphone. Het is maar net wat organisaties en hun bezoekers handig vinden. Envoy biedt tevens deeloplossingen voor werkplekreservering en pakketleveringen.

Mactwin integreert Envoy in alle grotere toegangscontrolesystemen. Verder werkt het platform samen met diverse directory services (waaronder Active Directory) waardoor toegangsrechten en toegangsacties eenvoudig beheerd kunnen worden.

Volg ons op Linkedin