Intelligent Unlock 5: Samen innoveren

Ineens stond de samenleving stil. We werden gevraagd om zo veel mogelijk thuis te werken, winkelstraten raakten verlaten en sportverenigingen moesten hun deuren sluiten. Gelukkig zijn er nu veel minder Corona-besmettingen en sterfgevallen waardoor de strenge maatregelen langzaam worden versoepeld. We gaan van een Intelligent Lockdown naar een Intelligent Unlock. Wel zijn er nog langere tijd beperkingen en moeten we anders werken dan voorheen. Wat betekent dit voor úw organisatie?

In een serie artikelen presenteerden we verschillende oplossingen en oplossingsrichtingen. Oplossingen die grotendeels zijn gebaseerd op bestaande (misschien zelfs al bij u aanwezige) security technologie. Zo beschreven we hoe u slimme camerasystemen met Video Content Analyse kunt inzetten om mensen te tellen en ze te waarschuwen als er te veel mensen zijn of als ze te dicht op elkaar staan. Wellicht beschikt uw camerasysteem al over deze functionaliteit.

In een ander artikel stonden self-service systemen voor bezoekersbeheer centraal. We moeten namelijk meer dan ooit werken met afspraken en het reserveren van tijdvakken. Als u het – tijdrovende – proces van afspraken maken en gasten ontvangen, digitaliseert met dit soort systemen, kunt veel tijd besparen en tegelijkertijd uw gasten nog steeds zeer vriendelijk ontvangen.

In ons laatste artikel introduceerden wij een slimme oplossing om uw alleen werkende medewerkers te beschermen: Symphia NowForce. Deze oplossing beschikt niet alleen over een noodknop, maar ook over een ‘omgekeerde’ functie waarmee medewerkers om de zoveel tijd kunnen laten weten dat ze nog safe zijn. Met Symphia NowForce kunt u uw medewerkers met een gerust hart alleen laten werken; uw zogenaamde lone workers zijn veilig en voelen zich veilig.

Toekomstbestendige investering

Met de oplossingen die wij beschreven, kan uw organisatie weer open en zullen medewerkers en bezoeken zich welkom en veilig voelen. Hoe lang dit tijdelijke ‘nieuwe normaal’ duurt, is lastig te voorspellen. Wij vinden het daarom belangrijk dat de investeringen die organisaties doen, ook op lange termijn rendabel blijven. Alle voorgestelde oplossingen dragen in diverse organisatieprocessen bij aan het verbeteren van de efficiency en zijn daarom ook na de crisis waardevol voor uw organisatie.

Samen innoveren

Deze opsomming is natuurlijk niet compleet. Er zijn nog veel meer interessante oplossingen beschikbaar of samen te stellen, want het kan natuurlijk zijn dat uw situatie om iets specifieks vraagt.  Als geen ander zijn wij in staat om, samen met u, de uitdaging aan te gaan en een passende security oplossing te bedenken. Wij geloven in ‘standaard waar het kan en maatwerk waar het moet’. Zo zorgen we altijd voor een beveiligingsoplossing die effectief is met een zo laag mogelijke Total Cost of Ownership (TCO). Door dit samen met u te doen, zal het eindresultaat u passen als een maatpak; ook als er gewerkt wordt met standaard componenten. Desgewenst zijn er ook huurconstructies mogelijk met een optie tot koop.

Wij denken graag met u mee!

Heeft u vragen of wilt u eens met ons van gedachten wisselen over dit soort oplossingen? Wij bieden u de mogelijkheid om, gratis en vrijblijvend, een uur te spreken met een van onze specialisten. Op afstand, uiteraard. Onze specialisten kunnen u precies vertellen wat voor uw situatie en uitdaging de beste oplossing is.

Bel voor een oriënterend gesprek: (026) 479 22 33 of mail naar sales@mactwin.nl