Bouwkundige Beveiliging

Alleen met een evenwichtige combinatie van organisatorische, bouwkundige en elektronische (OBE) maatregelen kunt u uw safety en security risico’s het hoofd bieden. Bouwkundige beveiligingsmaatregelen richten zich bijvoorbeeld op brandwering, inbraakwering, kogelwering of explosiewering. Welke bouwkundige maatregelen u moet treffen, hangt af van uw risico’s, de verwachte criminele scenario’s en de normeringen die op uw situatie van toepassing zijn.

Wij adviseren u graag

Bouwkundige beveiliging is cruciaal bij risicobeheersing

Onze security experts weten als geen ander welke bouwkundige beveiligingsmaatregelen nodig zijn om verstoring van uw processen te voorkomen, zodat u zich met een gerust hart weer kunt concentreren op uw kernprocessen. We hebben diepgaande kennis van de meest actuele én verwachte criminele modus operandi, zijn bekend met de geldende normen en werken nauw samen met fabrikanten en leveranciers van bouwkundige oplossingen.

De bouwkundige beveiligingsmaatregelen die we ontwerpen, zijn vanzelfsprekend doeltreffend en gebruiksvriendelijk. Ze ondersteunen de dagelijkse gang van zaken in uw organisatie.

We kiezen bij voorkeur voor standaardoplossingen, die zich al bewezen hebben en die kostenefficiënt zijn. Alleen als het nodig is, adviseren we maatwerk-oplossingen. En wat de oplossing ook is, we zorgen altijd voor optimale integratie met andere (aanwezige) beveiligingsmaatregelen. Wilt u weten met welke maatregelen wij uw risico’s beheersen?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan!

Bouwkundige maatregelen voor elk type aanval

Bouwkundige beveiliging is een specialisme op zich. Welke bouwkundige maatregelen gewenst of noodzakelijk zijn, hangt af van uw risico’s, het gewenste beveiligingsniveau en de van toepassing zijnde normeringen. In ons productportfolio vindt u onder andere oplossingen voor inbraakwering, kogelwering, explosiewering, brandwering, compartimentering, vluchtwegen en terreinbeveiliging.

Geen vraagstuk is ons te gek. Sterker nog, hoe complexer de probleemstelling en de processen en hoe groter of impactvoller de risico’s zijn, hoe leuker wij het vinden! Wij vertellen u graag meer over onze expertise.

Lees meer over Kogelwering
Lees meer over Explosiewering

Van ontwerp tot beheer

Mactwin ontwerpt en implementeert bouwkundige maatregelen die altijd samenhangen en in balans zijn met andere (O en E) maatregelen, zodat iedere schakel even sterk is. Om u volledig te ontzorgen, kunnen we uw project desgewenst turn-key opleveren. Wij bewaken de planning en de kosten en zorgen voor een goed functionerend eindresultaat. U heeft er geen omkijken meer naar. Onze oplossingen gaan altijd samen met een beheercontract. Zo blijven uw beveiligingsmaatregelen optimaal functioneren en kunt u zich met een gerust hart focussen op uw kernprocessen.

Meer over Beheer & Onderhoud

Consistente maatregelen met de Octagon Security Methodiek

Om u te verzekeren van samenhangende en gebalanceerde maatregelen waarmee uw bouwkundige beveiliging op het gewenste niveau is, maken wij vaak gebruik van onze Octagon Security Methodiek. Met de Octagon Security Methodiek delen we uw gebouw in securitygebieden in op basis van de aanwezigheid van waardevolle goederen, informatie en/of processen in het desbetreffende gebied. Voor iedere mogelijke overgang van het ene naar het andere securitygebied definiëren wij een standaard set van maatregelen. Octagon kunt u ook inzetten als toetsingskader tijdens de voorbereidingen, in de uitvoeringsfase van verbouw- of nieuwbouwprojecten of om de noodzakelijke security awareness te creëren.

In onze nieuwsbrief schrijven we regelmatig over hoe wij de Octagon Security Methodiek inzetten bij onze klanten en wat de voordelen zijn.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Harold de Kruijs

Managing Consultant

Bel Harold direct: +31 (0) 26 479 22 28

Stuur Harold een bericht