Totaalbeveiliging

Mactwin is specialist op het gebied van totaalbeveiliging. Niet alleen bieden wij diverse soorten beveiligingssystemen, maar ook zorgen wij ervoor dat deze integraal samenwerken in uw bedrijf. Het totaal beveiligen van organisaties met complexe beveiligingsvraagstukken, zoals banken of industriële bedrijven vereist deskundigheid en ervaring. Wij hebben jarenlang kennis en ervaring opgedaan bij talloze organisaties en zijn daardoor in staat om voor ieder type organisatie een passende beveiligingsoplossing te realiseren.

Totaalbeveiliging op veel verschillende manieren

Voor elke branche en ieder bedrijf is een andere samenstelling van maatregelen van toepassing bij een totaalbeveiligingsoplossing. Dit is sterk afhankelijk van uw specifieke situatie. Met de juiste samenstelling van systemen, zoals onder meer die voor toegangscontroleinbraakpreventie en brandveiligheid, weet u zeker dat uw beveiliging op het gewenste niveau is, uw bedrijfsprocessen ondersteund worden en uw toegankelijkheid verbetert. Wij zorgen voor een dynamisch en functioneel geheel van beveiligingssystemen van hoog niveau. Wij werken samen met vooraanstaande producenten van beveiligingssystemen, zoals Bosch en Nedap. Kortom, de totaalbeveiliging van uw bedrijf wordt door Mactwin professioneel geregeld en altijd met ook voor uw specifieke situatie.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Erik van Hoogdalem

Account Manager

Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 14