Brandveiligheid bedrijven

Mactwin Security biedt advies en oplossingen om de brandveiligheid van bedrijven te verhogen en daardoor schade en leed te voorkomen. We voorzien u van advies en ontwerpen en installeren brandmeldinstallaties die zijn afgestemd op de situatie binnen uw bedrijf. Daarnaast beheren en onderhouden wij deze installaties. Als het gaat om de brandveiligheid van bedrijven, dan adviseren onze deskundige medewerkers u graag om maximale brandpreventie te realiseren.

Neem contact op

Gecertificeerd voor alle aspecten van brandbeveiliging bij bedrijven

Mactwin is vanzelfsprekend gecertificeerd volgens de nieuwe CCV-regeling. Deze certificering toont aan dat wij beschikken over voldoende kennis en kunde om kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties te ontwerpen, installeren en onderhouden. Bij het ontwerpen van de installaties houden we altijd rekening met het verwachte type brand, de aanwezige storingsbronnen en uw bedrijfsprocessen. We leveren steeds stabiele en doeltreffende brandmeldinstallaties om de brandpreventie van bedrijven te garanderen. Daarbij bieden onze deskundige medewerkers hulp bij het opstellen van een ontruimingsplan en het maken van vluchtwegplattegronden; een cruciaal onderdeel van de brandveiligheid binnen bedrijven.

Altijd een passende brandmelder voor uw situatie

Brandbeveiliging en handbrandmelder

Brandmelders zijn essentieel om een beginnende brand zo vroeg mogelijk te signaleren. Ons productenportfolio bestaat uit handbrandmelders en diverse typen automatische brandmelders; van optische, thermische en chemische melders tot vlammelders en aspiratiesystemen. Mactwin geeft u altijd deskundig advies over welke brandmelders in uw situatie het meest geschikt zijn.

Advies, oplossingen en trainingen gericht op brandpreventie in bedrijven

Bedrijven met een gecertificeerde brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie zijn volgens het Bouwbesluit 2012 verplicht een gecertificeerde beheerder van de installaties aan te stellen. Deze beheerder is verantwoordelijk voor het dagelijks beheer ervan en fungeert als contactpersoon voor het onderhoudsbedrijf en de brandweer. Mactwin Security organiseert de training en certificering voor de binnen uw bedrijf aangestelde beheerder(s) en helpt zo de brandveiligheid te garanderen.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Erik Poulussen

Account Manager

Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 08

Stuur Erik een bericht