Video Analyse

Om camerabeelden nog efficiënter te analyseren en registreren, biedt Mactwin ook video-analyse-software. Onze camerasystemen vormen samen met deze software voor video-analyse een dynamisch en gebruiksvriendelijk geheel in uw bedrijf. Natuurlijk stemmen we ieder beveiligingssysteem volledig af op uw situatie.

Video Content Analyse

De Video Content Analyse software voert real-time beeldanalyse uit. Wordt er iets afwijkends geconstateerd in het beeld van uw camerabeveiliging, dan wordt een alarmmelding gegeven en toont het systeem de camerabeelden met de afwijking. Wij bekijken samen met u welke camerasystemen en welke content analyse software het beste passen bij uw bedrijf. Wij bieden uitsluitend betrouwbare en moderne systemen van gerenommeerde merken.

Video Management Software

Bij de installatie van een camerasysteem hoort ook Video Management Software. Ook hierin adviseren wij u graag. Zo bespreken we welke functionaliteiten uw organisatie nodig heeft op het gebied van camerabeveiliging en -software, denk aan live beelden en de opslag en het beheer van de videobeelden. We bieden video management software van verschillende merken. Bijvoorbeeld de geavanceerde en gebruiksvriendelijke Cemacs Video Management software of Verint Enterprise Video Management Software. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Erik van Hoogdalem

Account Manager

Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 14