Thermische Camera

Het inzetten van een thermische camera is een effectieve maatregel om bijvoorbeeld branden te voorkomen of indringers te traceren. Deze camera kan een belangrijk onderdeel zijn van uw totale beveiligingssysteem. Mactwin is gespecialiseerd in diverse beveiligingsoplossingen, waaronder brandveiligheidsmaatregelen voor bedrijven. Wij focussen ons op uw specifieke situatie, hoe ingewikkeld deze ook is. Op die manier zorgen wij altijd voor een passende oplossing. Bovendien leveren wij uitsluitend apparatuur van hoge kwaliteit.

Thermische camera voor snelle branddetectie

Een thermische camera – ook wel een warmtebeeldcamera genoemd – wordt in allerlei branches gebruikt als beveiligingsmiddel. Zoals de naam al aangeeft, kan deze camera temperatuurverschillen waarnemen in een bepaalde omgeving. Het grote voordeel van een thermische camera in uw bedrijf is dan ook dat niet alleen een brand op afstand snel kan worden gesignaleerd, maar ook dat een verhoging van de temperatuur al genoeg is om een beginnende brand (of broei) te signaleren. Voordat er rook en vlammen zijn ontstaan, heeft de thermische camera het gevaar al waargenomen. Zo grijpt u tijdig in bij beginnende calamiteiten.

Een warmtebeeldcamera als onderdeel van een integrale oplossing

Een thermische camera is maar één van de vele brandpreventie oplossingen die wij bieden. Deze camera kan ook onderdeel zijn van een overkoepelend Security Management Systeem, waarbij de beveiliging van uw bedrijf vanaf één centrale managementconsole te beheren is. Wij geven u graag meer informatie over onze safety & security- systemen en oplossingen.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Erik Poulussen

Account Manager

Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 08