Mactwin Security heeft zich altijd ingezet voor duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Met trots kunnen we melden dat onze inspanningen voor het milieu en duurzaamheidsinitiatieven erkend zijn met het CO2-bewust Certificaat, niveau 3, uitgereikt door Dekra. Dit certificaat is niet alleen een bewijs van onze toewijding aan het milieu, maar ook een erkenning van de concrete stappen die we hebben genomen om onze CO2-voetafdruk aanzienlijk te verminderen.

Het behalen van het CO2-bewust Certificaat, niveau 3, biedt Mactwin Security meerdere voordelen. Ten eerste benadrukt het onze rol als een vooruitstrevende organisatie die actief bijdraagt aan de vermindering van CO2-emissies. Door onze CO2-uitstoot te verlagen, verminderen we ook onze energiekosten. Dit komt doordat maatregelen die de CO2-voetafdruk verminderen, vaak hand in hand gaan met efficiënter energiegebruik. Hierdoor kunnen we aanzienlijke besparingen realiseren, die we vervolgens kunnen investeren in verdere duurzaamheidsprojecten of in de kernactiviteiten van ons bedrijf.

Daarnaast biedt het certificaat ons een competitief voordeel in aanbestedingen en bij het aantrekken van nieuwe klanten. Steeds meer bedrijven en overheidsinstellingen vereisen van hun leveranciers dat zij aantoonbaar werken aan duurzaamheid en CO2-reductie. Door het CO2-bewust Certificaat, niveau 3, kunnen we aantonen dat we niet alleen voldoen aan deze eisen, maar ook actief bijdragen aan een beter milieu.

Het CO2-bewust Certificaat stimuleert ons om continu te verbeteren. Het houdt ons scherp op het gebied van milieuprestaties en zorgt ervoor dat we voortdurend zoeken naar nieuwe manieren om onze impact op het milieu te minimaliseren. Dit leidt tot innovatie binnen onze organisatie en draagt bij aan onze doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Mactwin geeft niet alleen om het hier en nu, maar ook om de toekomst.

Het CO2-bewust Certificaat, niveau 3, van Dekra is een belangrijke mijlpaal voor Mactwin Security. Het onderstreept onze toewijding aan duurzaamheid, biedt financiële en competitieve voordelen, stimuleert continue verbetering en innovatie, en versterkt ons imago als een verantwoordelijke en toekomstgerichte organisatie. We zijn trots op deze prestatie en zetten onze inspanningen voort om een positieve impact te hebben op het milieu en de samenleving.