In de hedendaagse data gedreven wereld is inzicht in het gebruik van uw werkplek door uw team en bezoekers van onschatbare waarde. In deze blogpost introduceren we het Visitors analytics-dashboard van Envoy, een krachtig instrument dat u niet alleen inzicht geeft in dit gebruik, maar u tevens in staat stelt om betere, op data gebaseerde beslissingen te nemen voor uw organisatie. Of u nu beveiligingslacunes wilt identificeren, efficiëntie wilt verbeteren, drukte wilt beheren of middelen wilt optimaliseren, dit dashboard biedt u de inzichten om uw werkplek slimmer, geavanceerder en veiliger te maken.

De Voordelen van het Visitormanagement Analytics-dashboard

Het Visitors analytics-dashboard is een krachtige tool die u in staat stelt om meer te weten te komen over hoe uw team en bezoekers Envoy gebruiken. Met deze informatie kunt u slimmere, op data gebaseerde beslissingen nemen met betrekking tot uw werkplek. Hier zijn enkele van de voordelen van het Visitors analytics-dashboard:

Identificeer beveiligingslacunes en optimalisatiemogelijkheden

Met behulp van het Visitors analytics-dashboard kunt u eventuele tekortkomingen in uw beveiligingssysteem opsporen en mogelijkheden vinden om uw beleid en incheckprocedures voor bezoekers te verfijnen. Het stelt u in staat om te identificeren welke categorieën bezoekers wellicht toegang hebben verkregen tot niet-toegestane gebieden en welke beveiligingsprotocollen mogelijk verbetering nodig hebben.

Ontdek patronen in bezoekersverkeer

Het Visitors analytics-dashboard biedt inzicht in patronen in het bezoekersverkeer, waardoor u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen op het gebied van personeelsbezetting, aankopen en bedrijfsbeslissingen. U kunt bijvoorbeeld zien op welke dagen en tijdstippen het drukst is, zodat u uw middelen efficiënt kunt inzetten en de beste service kunt bieden aan uw bezoekers.

Verbeterde efficiëntie

Het Visitors analytics-dashboard kan ook helpen bij het verhogen van de algehele efficiëntie van uw werkplek.

Beheer van drukte

Op basis van de verzamelde bezoekersgegevens kunt u de drukte van uw werkplek beheren. U kunt maatregelen nemen om drukte te verminderen en de doorstroming van bezoekers te verbeteren.

Optimalisatie van middelen

Door inzicht te krijgen in de bezettingsgraad van verschillende locaties en faciliteiten, kunt u uw middelen effectief optimaliseren. U kunt bijvoorbeeld personeel en voorzieningen toewijzen aan drukkere gebieden en minder middelen besteden aan minder bezochte locaties.

Smart Inzichten voor uw Team

Met het Visitors analytics-dashboard kunt u precies zien welke leden van uw team gebruik maken van Envoy en wie mogelijk extra training nodig heeft. U kunt zien welke medewerkers bezoekers ontvangen en hoe vaak ze dit doen. Deze inzichten stellen u in staat om uw team beter te ondersteunen en ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van de juiste procedures.

Analytics Geven Inzicht in uw Bezoekers

Het dashboard biedt verschillende tools en functies om bezoekersgegevens te analyseren en te visualiseren. Dit stelt u in staat om diepgaande inzichten te verkrijgen in het gedrag en de voorkeuren van uw bezoekers.

Grafische weergave van bezoekersgegevens


Het Visitors analytics-dashboard biedt een overzichtelijke grafische weergave van de verzamelde bezoekersgegevens. U kunt gemakkelijk trends en patronen ontdekken, zoals drukke tijden, populaire locaties en de gemiddelde verblijfsduur van bezoekers.

Segmentatie bezoekers binnen het bezoekersbeheersysteem

Met behulp van het dashboard kunt u bezoekers segmenteren op basis van verschillende kenmerken, zoals geslacht, leeftijd of nationaliteit. Dit stelt u in staat om uw publiek beter te begrijpen en gerichte aanpassingen te maken aan uw faciliteiten en diensten.


Dashboard Detail Rapportage en Analytics

Het Visitors analytics dashboard genereert gedetailleerde rapporten en analytics, die u kunt gebruiken om de prestaties van uw werkplek te evalueren en te verbeteren. U kunt bijvoorbeeld zien welke gebieden het meest worden bezocht en welke minder populair zijn, zodat u uw middelen effectiever kunt toewijzen.