Brandmeldinstallatie voor bedrijven

Een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie is essentieel voor bedrijven. Dit om de veiligheid van medewerkers te waarborgen en schade aan het bedrijfspand te voorkomen. Mactwin Security heeft veel ervaring met het adviseren van bedrijven omtrent de brandbeveiliging en het leveren, installeren en onderhouden van een passende brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie.

Een hoogwaardige brandmeldinstallatie voor bedrijven

De brandmeldinstallatie in bedrijven moet voldoen aan de regelgeving uit het Bouwbesluit en de NEN 2535 en NEN 2654-1. De NEN 2535 geeft regels voor het ontwerp, de uitvoering, compatibiliteit en de kwaliteit van de installatie. De NEN 2654-1 beschrijft daarentegen de eisen voor het onderhoud en beheer van de brandmeldinstallatie bij bedrijven. Mactwin Security kent de wet- en regelgeving en weet als geen ander welke factoren bepalend zijn voor een effectieve en betrouwbare brandmeldinstallatie. Denk hierbij aan het verwachte soort brand en stoorfactoren die onechte of ongewenste meldingen kunnen veroorzaken.

Wetgeving en regelgeving brandveiligheid - NEN

De effectiviteit van brandmelders aantonen met een proefbrand

Om de correcte werking van een brandmeldinstallatie, en de brandmelders in het bijzonder, aan te tonen, organiseren wij zo nodig een proefbrand volgens de NEN 2535. Deze vindt plaats in een normale bedrijfssituatie en onder de meest ongunstige omstandigheden. Hierdoor kunnen we vaststellen of de verbrandingsproducten die de brandmelder bereiken, daadwerkelijk voor een brandmelding zorgen.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Erik Poulussen

Account Manager

Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 08