Branddetectiebedrijf

Mactwin Security is een gecertificeerd branddetectiebedrijf. Wij ontwerpen, leveren en installeren gecertificeerde brandmeldinstallaties. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud van deze installaties. Met onze certificering tonen wij aan dat wij over voldoende kennis en kunde beschikken om kwalitatief hoogwaardige brandmeldinstallaties te ontwerpen, installeren en onderhouden. Wij verlenen onze diensten op de deskundige manier die u van gecertificeerde en ervaren branddetectiebedrijven mag verwachten.

Regelgeving omtrent brandbeveiliging van bedrijven en organisaties

De brandbeveiliging van bedrijven en organisaties is gebonden aan veel wet- en regelgeving. Het inschakelen van branddetectiebedrijven is voor bedrijven daarom in veel gevallen noodzakelijk. De regelgeving verschilt per object en hangt samen met de gebruiksfunctie van het gebouw en de daaraan verbonden brandrisico’s. Mactwin Security is goed op de hoogte van alle regelgeving. Als gecertificeerd branddetectiebedrijf adviseren wij u altijd een passende branddetectie-oplossing die voldoet aan de geldende wet- en regelgeving.

Wetgeving en regelgeving brandveiligheid - NEN

Van een ontruimingsplan tot een vluchtwegplattegrond

Als gecertificeerd branddetectiebedrijf, adviseert Mactwin Security bedrijven omtrent verscheidene aspecten van brandveiligheid. We bieden advies en oplossingen die schade en leed voorkomen wanneer zich toch een brand voordoet in uw bedrijf. Cruciaal daarbij is dat de in het gebouw aanwezige personen zo snel mogelijk het pand verlaten. Ook op dit gebied staan wij u als branddetectiebedrijf bij. Wij zorgen voor een betrouwbare ontruimingsalarminstallatie, zetten een goed doordacht ontruimingsplan op papier en maken vluchtwegplattegronden.

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Erik Poulussen

Account Manager

Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 08