Ken de organisatie

Voor een succesvolle implementatie van Mobile Access als toegangsmiddel is het belangrijk om inzicht te hebben in de bestaande waarden, ervaringen en behoeften van gebruikers binnen de organisatie. Het is essentieel om de voordelen helder te communiceren en het DNA van de organisatie te begrijpen om alle betrokkenen, inclusief medewerkers en stakeholders, aan boord te krijgen.

Kaartbeheer

De succesvolle implementatie van Mobile Access hangt sterk af van het effectieve beheer van virtuele toegangspassen. Bij de integratie van het gebruikte toegangscontrolesysteem met het platform dat Mobile Access faciliteert, is het van belang dat beide systemen elkaar complementeren. Er moet gestreefd worden naar een mate van automatisering tussen beide platformen om beheersbaarheid te garanderen.

Gebruikersgemak

De balans tussen de haalbaarheid van mobiele toegang en de toepasbaarheid heeft directe invloed op het gebruikersgemak. Mactwin begrijpt dit en ziet Mobile Access als een waardevolle aanvulling, geen vervanging van de bestaande, veelgebruikte toegangsmethoden. Kortom, Mobile Access vormt een uitstekend alternatief naast bestaande oplossingen.

Maatwerk

Mactwin levert maatwerk bij elke oplossing. Dit betekent dat we zorgvuldig bepalen welk toegangscontrolesysteem het beste aansluit bij de specifieke behoeften van een organisatie. We zorgen dat naast optimale beveiliging het systeem toegankelijk blijft. Een gebruiksvriendelijke methode van Mobile Access is bijvoorbeeld tweestapsverificatie via de smartphone, wat extra veiligheid biedt zonder impact op privacy, omdat er geen gegevens extern opgeslagen worden.

Functionaliteit

In geval van technische problemen met een virtuele pas moet altijd een alternatieve identificatiemethode en toegangsverlening beschikbaar zijn om zowel de bedrijfscontinuïteit als de veiligheid te waarborgen.

Visie Mactwin

De kern van Mactwin’s visie is de overtuiging dat een evenwichtige benadering essentieel is voor effectieve veiligheidsoplossingen. We streven ernaar onze klanten te voorzien van betrouwbare veiligheidstechnologieën, die ontworpen zijn om zowel huidige als toekomstige uitdagingen aan te gaan. Door deze visie te volgen, garanderen we dat elke implementatie een optimale mate van veiligheid, efficiëntie en klanttevredenheid biedt.


Wilt u meer weten over wat Mobile Access voor uw organisatie kan betekenen?