Werkvoorbereider

Waarom solliciteer je op deze baan?

Omdat je op zoek bent naar een afwisselende baan bij een bloeiend en professioneel bedrijf. Omdat je geïnteresseerd bent in beveiligingstechniek en ICT en een technische achtergrond hebt. Je voelt je thuis in een ondersteunende rol, je neemt graag initiatieven en kunt goed regelen en organiseren.

Mactwin integreert landelijk security technologie bij de top 500 bedrijven met een gemiddeld tot hoog risicoprofiel. We hebben een gevarieerde klantenkring en bedenken en implementeren innovatieve, soms complexe, beveiligingsoplossingen. Hierdoor is werken bij Mactwin altijd afwisselend en uitdagend.

Wat ga je bij ons doen?

Als werkvoorbereider heb je een uitvoerende rol binnen een van onze projectleidersteams. Je werkt intensief samen met John en Remon. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat onze beveiligingsprojecten op tijd, binnen budget en naar volle tevredenheid van onze klanten worden opgeleverd. Je werkzaamheden zijn afwisselend. Van het engineeren van projecten en het bestellen van materialen tot het regelen van monteurs en materieel en het zijn van een sparringpartner voor de monteurs. Hierbij komt jouw technische achtergrond goed van pas.

Wat hebben we jou te bieden?

We bieden jou een baan waarin je veel kunt leren en je je – zowel op persoonlijk vlak als vakinhoudelijk – verder kunt ontwikkelen. Vanzelfsprekend horen daar een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden bij. Verder kun je bij ons het volgende verwachten:

  • Voldoende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Goede (aanvullende) pensioenregeling
  • Aandacht voor jou en je collega’s, zoals personeelsfeesten, borrels, barbecues, sportieve activiteiten en attenties bij speciale gelegenheden
  • Een goede balans tussen werk en privé

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde technische MBO-opleiding
  • Je hebt kennis van beveiligingstechniek of bent bereid deze kennis op te doen
  • Ervaring met Autocad is een pré
  • Je bent een resultaatgerichte aanpakker
  • Je bent leergierig en communicatief vaardig
Solliciteer online

Reageren

Belangstelling? Mail je motivatie inclusief CV t.a.v. Karin Kers, afdeling Personeelszaken, met behulp van het online sollicitatieformulier. Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact met haar op: (026) 479 22 33.

Solliciteer online