Genetec

Genetec2020-11-10T10:57:23+01:00

Unified Security Management –
intuïtief en effectief

Security Center is het ‘unified’ security platform van Genetec dat IP security systemen samenvoegt met één enkele gebruikersinterface, om uw operatie te vereenvoudigen. Van toegangscontrole, camerabeveiliging en automatische kentekenherkenning tot communicatie, inbraakdetectie en analytics: met Security Center hebt u een krachtige tool om uw organisatie te voorzien van situational awareness, een eendrachtige command & control structuur én beveiligde cloud-connectiviteit.

Lees meer over Security Management Systemen

IPSecurityCenter

Bij Unified Security Management platforms zijn alle onderliggende deeloplossingen (toegangscontrole, camerabeveiliging, inbraakdetectie, etc) van hetzelfde fabricaat als het management platform. Hierdoor kunt u besparen op IT infrastructuur en training, om uw Total Cost of Ownership te reduceren. Beheer is aanmerkelijk eenvoudiger dan bij een Integrated SMS oplossing met verschillende submerken, omdat alles onder 1 contract valt, updates altijd centraal worden beheerd en alles is verbonden met dezelfde server(s). En misschien wel het belangrijkst: de compatibiliteit van uw onderliggende systemen (en hiermee de continuïteit van uw kernprocessen) is altijd gegarandeerd.

U kiest welke deeloplossingen u nodig hebt en maakt hiermee uw eigen systeem dat past bij uw unieke vereisten. Naast toegangscontrole, camerabeveiliging en communicatiemanagement, ondersteunt Genetec Security Center een breed aanbod van geavanceerde mogelijkheden en plugins. Deze stellen u in staat om efficiënt het hoofd te bieden aan het continu veranderende landschap van risico’s en dreigingen. U kunt klein beginnen en opschalen wanneer dit noodzakelijk wordt.

Profiteer van de meest innovatieve mogelijkheden voor ononderbroken systeembeschikbaarheid, gegevensbescherming en privacy. Bent u verantwoordelijk voor de bescherming van mensen en cruciale bedrijfsmiddelen? Dan moet u kunnen vertrouwen op een IT-based platform dat altijd toegankelijk is, systeemonderbrekingen zoveel mogelijk beperkt en onbevoegde toegang tot gevoelige gegevens voorkomt.

Kernsystemen

Onder Genetec’s Security Center vallen verschillende soorten systemen die naadloos met elkaar samenwerken. We onderscheiden applicaties voor toegangscontrole, camerabewaking, kentekenherkenning, communicatie, intercom, inbraakdetectie en meer! De totale suite levert een eenduidige oplossing voor de meest uiteenlopende security uitdagingen. Dit zijn enkele kernsystemen binnen Genetec:

Het Omnicast-systeem is een IP-videobeheeroplossing waarmee grote en kleine organisaties een bewakingssysteem kunnen implementeren dat aansluit op hun beveiligings- en privacybehoeften. Omnicast biedt een onovertroffen schaalbaarheid, compatibiliteit met vele toonaangevende IP-camera’s en encoders plus de flexibiliteit om te voorzien in de toenemende vraag naar Ultra HD-video. Alsof dat niet genoeg is, kan het systeem ook videobeelden archiveren in de cloud. Lees meer over Omnicast

Het Synergis-systeem is een IP-oplossing voor toegangscontrole waarmee u de beveiliging van uw organisatie verbetert en sneller kunt reageren op dreigingen en incidenten. Maak gebruik van een uniek ecosysteem van ondersteunde hardware van diverse merken en kies zelf de deurbedieningshardware die voorziet in uw specifieke beveiligingsbehoeften. Tegelijkertijd verlaagt u bovendien de benodigde tijd en kosten voor de implementatie. Lees meer over Synergis

Het AutoVu-systeem is een IP-oplossing voor nummerplaatherkenning waarmee u volledig automatisch nummerplaten kunt opslaan en identificeren. Met AutoVu beschikken particuliere organisaties, wetshandhavingsinstanties en instellingen voor parkeercontrole over een eenvoudige en snelle oplossing om specifieke voertuigen te volgen of detecteren. Lees meer over AutoVu

Voor wie is Genetec geschikt?

Genetec is ’s werelds meest vooraanstaande unified Security Management Systeem en wordt gebruikt door toonaangevende organisaties met de meest uiteenlopende risicoprofielen. Genetec wordt gebruikt voor de beveiliging van onder meer luchthavens, vitale infrastructuurkantoorgebouwenfinanciële instellingenoverheidonderwijsinstellingen en
industriële omgevingen over de hele wereld.

U kunt compact beginnen, maar ook als uw organisatie vraagt om grootschalige security oplossingen over vele locaties, is Genetec met zijn Federated structuur de ideale oplossing.

Mocht u nog een stap verder willen gaan dan Security Management, dan kunt u Mission Control integreren voor het creëren van situational awareness. Hiermee transformeert u onbegrijpelijke data naar heldere informatie, bevordert u het besluitvormingsproces in (nood)situaties en werkt uw security personeel optimaal samen.

Lees meer over Situatie Management

Stel uw vraag aan onze specialisten

Heeft u vragen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Erik Poulussen

Account Manager

Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 08

Stuur Erik een bericht
Ga naar de bovenkant