EVEN VOORSTELLEN

Jij en Mactwin

Met onze dienstverlenende instelling en professionele aanpak zijn we de afgelopen 40 jaar onmiskenbaar een prominente speler in de top van de Nederlandse safety en security wereld geworden. Daar waar security vanzelfsprekend op de agenda staat, is Mactwin een ‘household name’. Denk hierbij aan banken, waardetransporteurs, overheid, musea, big corporate, industrie en meer!

Mactwin onderscheidt zich door beveiligingsoplossingen die het verschil maken, die risico’s werkelijk minimaliseren en aansluiten bij specifieke situaties. We maken gebruik van zorgvuldig geselecteerde innovatieve producten, waar nodig aangevuld met eigen ontwikkelde (deel)producten.

We werken met een hecht en betrokken team. Wil jij hier ook deel van uit maken?

VACATURES

SAMEN VOOR RESULTAAT

IN ELKE FASE VAN JE CARRIERE

Zoals bij elk topbedrijf, klim je bij Mactwin niet solo. Samen met je team ga je voor het beste resultaat. Onze toppers zijn verdeeld in teams als Service & Techniek, Commercie, Project Management, Marketing, Finance, HR en meer. Wij zijn stuk voor stuk tot het bot gemotiveerde professionals die de lat hoog leggen. Dat moet ook wel als je wil werken voor klanten als ABN AMRO, Brinks, Pathé, KPMG, Vitens en nog veel meer.

Ons aanbod is zeer compleet. We integreren verschillende topmerken Toegangsbeheer, Camerasystemen, Brandmeld- en Ontruimingsinstallaties, en Inbraakmeldsystemen. Alle systemen zijn onderling te koppelen via Security Management Systemen of PSIM software. De techniek volgt elkaar in steeds hoger tempo op, dus wij blijven ontwikkelen. Als organisatie én als professionals.

referenties

KOPJE KOFFIE OF THEE?

Wil je meer weten of eens vrijblijvend bellen?