Flexibele toegangscontrole

Brivo Access is een krachtig en modern toegangscontrole systeem. Een platform met flexibele licentie mogelijkheden en een volledig ontzorgingsmodel op het gebied van hosting en cybersecurity.

Brivo Access heeft verscheidene integratie mogelijkheden voor het communiceren met uw bestaande platformen. Ook hardware zoals paslezers kunnen via open communicatie protocollen (OSDP) op de Brivo controllers aangesloten worden. Met nieuwe installaties is het mogelijk om reguliere aanlegkosten te besparen door de Brivo controllers via wireless te configureren.

Ja, ik wil vrijblijvend een Brivo demo

Geautomatiseerde updates

Veel organisaties, vooral die met meerdere faciliteiten, hebben moeite om het onderhoud en updates van servers bij te houden. Daarom zijn tijdige en geautomatiseerde updates een van de grootste voordelen die de meeste cloud (of SaaS) providers beschikbaar stellen. Denk weer aan uw smartphone. Iedere keer dat er een nieuwe iOS- of Android-update is, hoef je alleen maar op de update te klikken en het is geregeld. Dezelfde ervaring geldt voor cloudgebaseerde controle. Uw interne IT- en beveiligingspersoneel hoeft de nieuwste cyberdreigingen niet bij te houden; uw cloudprovider doet dat voor u.

Makkelijk afstemmen op uw wensen

Andere systemen hebben voor elk type sensor een andere controller nodig. Dit leidt tot complexe implementaties en het is tijdrovend als u iets wilt veranderen. Brivo werkt veel efficiënter en biedt volop voordelen. Het belangrijkste is dat u vandaag niet hoeft te weten waaraan uw beveiligingssysteem over 5 jaar moet voldoen. Bij veranderingen hoeft u namelijk geen nieuwe oplossingen te integreren of hardware te installeren. Software uploaden is voldoende.

Bovendien ontwikkelen wij steeds weer nieuwe functionaliteiten. En profiteert u van onze updates en upgrade assurance. Zo blijft u altijd up-to-date. U kunt Brivo in het begin klein houden en later naar behoefte uitbreiden. Of integreren met uw bestaande systeem om uw beveiliging te verbeteren en uw investeringen te waarborgen.

6 redenen waarom Brivo cloud access control een must is voor uw bedrijf

Voordelen waarom brivo.. IAAS

Of u nu één kantoordeur heeft of honderd, u kunt niet altijd in de buurt zijn om te bepalen wie toegang heeft tot uw gebouw of faciliteit. Het gebruik van cloud-based beveiligingstechnologie geeft u de vrijheid om een of meerdere locaties vanaf elk apparaat (zoals een desktop, tablet of smartphone), vanuit één account te beheren . Hier volgen zes redenen waarom u access control voor uw bedrijf of organisatie zou overwegen.

Denk aan uw smartphone; het is meer dan sociale contacten onderhouden. U kunt documenten delen, toegang krijgen tot bankrekeningen, de thermostaat bedienen, het alarmsysteem beheren en ga zo maar door. Met cloud-based toegangscontrole kunt u de toegang tot uw faciliteit beheren, overal, op ieder moment en op elk apparaat. Het kan uren tijd schelen en uw eigen productiviteit verhogen.

Het beheren van uw toegangscontrolesysteem zou geen punt van zorg moeten zijn. Met een cloudoplossing kan het beheer van de software of hardware en de servers waarop het systeem wordt gehost, eenvoudig worden overgelaten aan cloud access control providers die de volledige service voor u beheren. Aan de andere kant elimineert het gebruik van een cloudgebaseerde oplossing lokale servers en software door de operationele werklast te verschuiven naar bewezen cloudoplossingen, waardoor het gedoe, de kosten en de complexiteit van een traditioneel beveiligingssysteem worden weggenomen.

Een andere veelgebruikte term voor cloudoplossingen is Software-as-a-Service (SaaS); een softwarelicentie- en leveringsmodel dat de noodzaak elimineert voor individuele entiteiten om IT-infrastructuur of applicaties aan te schaffen, te implementeren en te onderhouden. Door deze werklast te verschuiven naar de SaaS-leverancier minimaliseert u uw kosten en risico’s, bespaart u tijd en extra belasting van schaarse middelen.

Denk aan de ouderwetse manier om deuren te beveiligen; met sleutel en slot. Hoe veilig is het? Iedereen kan een sleutel in handen krijgen, deze dupliceren en toegang krijgen tot uw faciliteiten. Niemand verliest opzettelijk zijn sleutels, maar toch kun je dit niet voorkomen. Met toengangscontrole in de cloud krijgt u extra beveiliging door gebruik te maken van een systeem dat realtime beheer biedt, zodat u bijvoorbeeld credentials onmiddellijk kunt intrekken wanneer een werknemer geen toegang meer krijgt.

Huidige bedrijven werken in realtime, waardoor het essentieel is dat toegang tot gegevens direct beschikbaar zijn. Omdat gegevens in de cloud worden opgeslagen, zijn ze altijd en overal toegankelijk. U hoeft zich geen zorgen meer te maken dat uw gegevens verloren gaan door een serverstoring. In het geval van toegangscontrole betekent dit dat u live kunt zien wie uw locatie betreedt, zodat u direct passende maatregelen kunt nemen.

Met cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen kunt u nieuwe manieren vinden om beveiligingsservices op te nemen in andere toepassingen die u gebruikt. Een API wordt gebruikt om uw digitale bedrijf te verbinden met de fysieke wereld. De grootste toepassing is het synchroniseren van identiteits- en referentiegegevens tussen databases en gebruikers. Bedrijven kunnen de toegangscontrole vanuit hun eigen platform beheren en aanbieden aan klanten, leveranciers of medewerkers. Een integratie met een cloud-based toegangscontrolesysteem kan bijvoorbeeld zijn met uw huidige HR-systeem. Wanneer een nieuwe werknemer bij uw bedrijf komt werken, krijgt deze automatisch toegang tot uw faciliteiten. Hierdoor hoeft u niet meer op diverse systemen in te loggen om nieuwe medewerkers in te stellen. Hetzelfde geldt voor het intrekken van toegang wanneer een medewerker vertrekt of het project van een aannemer is afgerond.

Een ander voorbeeld is een integratie met uw videobewakingssysteem. Uren graven door opnames om specifieke gebeurtenissen te vinden of potentiële bedreigingen te identificeren is improductief en onveilig. Door het koppelen van toegangscontrole events aan video-opnamen kunt u tijd en middelen besparen.

Een voordeel van het gebruik van een cloud-based beveiligingsoplossing is de mogelijkheid om uw zakelijke behoeften te schalen. Software-as-a-Service (SaaS) technologie geeft u de vrijheid om exponentieel te schalen naarmate uw bedrijf evolueert. Welke ruimte u ook wilt beveiligen, met een cloudoplossing kunt u dit eenvoudig doen. Voeg deuren of gebouwen toe aan het platform en krijg toegang tot elke locatie via één enkele interface.

Intuïtief Centraal Beheer 

U beheert Brivo met een dashboard dat u handig via de webbrowser kunt gebruiken. Zo voorkomt u bovendien veiligheidsrisico’s die gepaard gaan met het downloaden van software op computers. Er zijn afzonderlijke profielen voor de verschillende gebruikers van het beveiligingsplatform. Brivo is zelfs zonder training eenvoudig in gebruik.

Het werkt intuïtief; medewerkers schakelen makkelijk tussen werkzaamheden, maken minder fouten en doen meer in minder tijd. Doet zich een incident voor? Brivo stuurt realtime berichten en u kunt overal live de status inzien en extra informatie opvragen zodat u direct in actie kunt komen, waar u op dat moment ook bent.

Mobile access

Het openen van deuren met kaarten of sleutelhangers behoort tot het verleden. Daarom biedt Brivo een mobile experience; de mogelijkheid voor systeembeheerders om toegangscontrole te beheren via een app op een tablet of smartphone. Handig voor medewerkers, bewoners of leveranciers om toegang te krijgen tot faciliteiten en deuren te openen met hun smartphone. Tegenwoordig is deze altijd op zak.