Aperio Online

Aperio Online2020-11-10T10:55:49+01:00

Draadloze Toegangscontrole voor Online en Offline Systemen

Aperio® is een nieuwe technologie die ontwikkeld is als aanvulling op nieuwe en bestaande elektronische toegangscontrolesystemen. Het biedt eindgebruikers een eenvoudige en intelligente manier om de controle en het beveiligingsniveau van hun panden op te waarderen.

Een mechanisch hoofdsleutelsysteem is kostbaar om te beheren en biedt slechts beperkte flexibiliteit in het wijzigen van gebruikersrechten. Het verlies van een hoofdsleutel betekent dat de mechanische cilinders en sleutels in uw hele gebouw moeten worden vervangen. Dat is onvermijdelijk.

Hoeveel vervangende sleutels heeft u vorig jaar besteld? Elke verloren sleutel kost u tijd en geld en onmiddellijke vervanging is onmogelijk. Gestolen of gekopieerde sleutels vormen een voortdurend veiligheidsrisico, omdat er geen gebruikshistorie bekend is. Sleutels kunnen niet opnieuw worden geprogrammeerd.

Vrijblijvend een Aperio Demo?

Eigentijdse Oplossing

Voor iedereen die gebruik maakt van een toegangscontrolesysteem en daarnaast nog een hoofdsleutelsysteem: kies nu voor draadloze toegangscontrole met ASSA ABLOY Aperio®, om de volgende redenen:

Aperio Savings

Besparing
Bespaar tijd en geld met sleutelloze
toegangscontrole.

Aperio Key Management

Sleutelmanagement
Nooit meer verloren sleutels.
Beveiligde RFID-kaarten.

Aperio Control

Controle
Meer deuren op uw bestaande systeem.
Meer controle door inzicht in historie.

Aperio Wireless

Draadloos
Voeg deuren toe zonder bekabeling.
Bespaar energie door batterijgevoede sloten.

Waarom een bestaand systeem veranderen?

Het installeren van traditionele toegangs-gecontroleerde deuren is erg duur door de uitgebreide bekabeling die daarvoor nodig is. Daarom worden toegangscontrolesystemen vaak alleen gebruikt voor deuren met zeer hoge beveiligingseisen. Alle andere deuren zijn voorzien van mechanische sloten en kunnen daarom niet worden gecontroleerd of beheerd. Het verlies van een hoofdsleutel vormt een groot beveiligingsrisico; een ongewenste situatie voor een beveiligingsmanager. Dit is waar de Aperio®-technologie een oplossing biedt.

Deuren hoeven alleen maar te worden voorzien van elek-tronische Aperio®-producten met geïntegreerde RFID-lezers, zoals cilinders, beslag of sloten, en te worden gekoppeld aan het toegangscontrolesysteem. Daardoor krijgen beveiligings- en facilitair managers meer controle, kunnen ze gemakkelijker reageren op organisatorische veranderingen en hoeven ze slechts één beveiligingssysteem te bewaken, terwijl gebruikers slechts één enkele toegangscontrolekaart met RFID nodig hebben.

Upgrade en breid uw systeem eenvoudig uit

Aperio®-deuren kunnen worden bediend met uw bestaande kaarten. Wist u bovendien dat draadloze Aperio®-sloten anders werken? Ze werken op standaard lithium-ion batterijen en worden alleen “wakker” wanneer er een toegangskaart aangeboden wordt. Ze zijn niet bekabeld of verbonden met het lichtnet en verbruiken geen stroom als ze inactief zijn.

Aperio uitbreiden

Stel uw vraag aan onze specialisten

Hebt u vragen over onze security oplossingen, dan staan onze medewerkers voor u klaar. Zij vertalen deze oplossingen graag naar uw specifieke situatie. Neem daarom gerust contact met ons op!

Erik van Hoogdalem

Account Manager

Bel Erik direct: +31 (0) 26 479 22 14

Stuur Erik een bericht
Ga naar de bovenkant