Kwaliteit

Kwaliteit Hoog in ons Vaandel

Mactwin biedt u gegarandeerd effectieve beveiligingssystemen die bovendien voldoen aan de in Nederland geldende normen.
We hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. Kwaliteit van oplossingen, van aanpak en van medewerkers. Niet voor niets heeft Mactwin de nodige certificaten behaald.

BORG Certificering

Onze BORG Certificeringen

  • BORG Bouwkundig beveiligingsbedrijf
  • BORG Technisch beveiligingsbedrijf
  • BORG Alarminstallateur

Als BORG-bedrijf ontwerpt en implementeert Mactwin uitsluitend beveiligingsoplossingen die bestaan uit een combinatie van organisatorische, bouwkundigen en elektronische maatregelen en die aansluiten op uw specifieke risico’s. Hierbij maken we gebruik van het instrument Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI).

BMI / OAI Certificering

Mactwin is gecertificeerd volgens de actuele CCV regelingen BMI en OAI. Daarmee is Mactwin zowel Branddetectiebedrijf voor het ontwerpen, aanleggen, in bedrijf stellen en opleveren van brandmeldinstallaties als Brandmeldonderhoudsbedrijf voor het onderhouden van brandmeldinstallaties. Tevens is Mactwin leverancier en onderhouder van ontruimingsalarminstallaties.

Met deze certificering tonen wij aan dat wij, net zoals u van ons gewend bent, de kennis en kunde in huis hebben om kwalitatief hoogwaardige brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties te ontwerpen, installeren, onderhouden en certificeren. Vanzelfsprekend volgens de geldende wet- en regelgeving.

Onze BMI en OAI Certificeringen

  • BMI Leveren
  • BMI Installeren
  • BMI Onderhoud
  • OAI Leveren
  • OAI Onderhoud

VCA Certificering

Met de VCA* 2008/5.1 certificering tonen wij objectief aan dat wij zorgvuldig omgaan met veiligheid op de werkplek en er alles aan doen om het aantal ongevallen te minimaliseren. VCA is een veelzijdig programma, waarmee bedrijven – zoals Mactwin – worden getoetst en gecertificeerd op hun beheersysteem voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Steeds meer opdrachtgevers eisen een VCA-certificaat van hun toeleveranciers.

ISO 27001 Certificering

Wij hebben voor ons Mactwin Operation Center (MOC) het ISO 27001 certificaat van DEKRA ontvangen. Dit certificaat geeft aan dat het informatiebeveiligingsmanagementsysteem van Mactwin voldoet aan alle eisen en dat wij op een verantwoorde manier omgaan met vertrouwelijke informatie.

Vanuit het MOC monitort Mactwin de security systemen en software van zijn klanten en worden veel storingen remote opgelost. Ook ondersteunen wij vanuit het MOC onze klanten met applicatiebeheer, waaronder het veiligstellen van videobeelden na een incident, cardmanagement, systeemconfiguratie en managementrapportages.

Voor al deze diensten werken we vanzelfsprekend met veilige en stabiele verbindingen. Bovendien werkt het MOC op een volledig gescheiden en beveiligd netwerk, vanuit een sterk beveiligde ruimte. Werkstations en servers zijn volgens de allernieuwste technieken ingericht en voorzien van strenge beveiligingsmaatregelen, firewalls en virusscanners.