Kwaliteit

Kwaliteit Hoog in ons Vaandel

Mactwin biedt u gegarandeerd effectieve beveiligingssystemen die bovendien voldoen aan de in Nederland geldende normen.
We hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan. Kwaliteit van oplossingen, van aanpak en van medewerkers. Niet voor niets heeft Mactwin de nodige certificaten behaald.

BORG Certificering

Onze BORG Certificering

  • BORG Elektronisch Beveiligingsbedrijf

Als BORG-bedrijf ontwerpt en implementeert Mactwin uitsluitend beveiligingsoplossingen die bestaan uit een combinatie van organisatorische, bouwkundigen en elektronische maatregelen en die aansluiten op uw specifieke risico’s. Hierbij maken we gebruik van het instrument Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI).

BMI / OAI Certificering

Mactwin is gecertificeerd volgens de actuele CCV regelingen BMI en OAI. Daarmee is Mactwin gecertificeerd voor het ontwerpen, in bedrijfstellen, opleveren en onderhouden van brandmeldinstallaties en ontruimingsalarminstallaties.

Onze BMI en OAI Certificeringen

  • BMI Leveren
  • BMI Onderhoud
  • OAI Leveren
  • OAI Onderhoud

VCA Certificering

Met de VCA** certificering tonen wij objectief aan dat wij zorgvuldig omgaan met veiligheid op de werkplek en er alles aan doen om het aantal ongevallen te minimaliseren. VCA is een veelzijdig programma, waarmee bedrijven – zoals Mactwin – worden getoetst en gecertificeerd op hun beheersysteem voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Steeds meer opdrachtgevers eisen een VCA-certificaat van hun toeleveranciers.

ISO 27001 Certificering

Wij hebben voor ons Mactwin Operation Center (MOC) het ISO 27001 certificaat van DEKRA ontvangen. Dit certificaat geeft aan dat het informatiebeveiligingsmanagementsysteem van Mactwin voldoet aan alle eisen en dat wij op een verantwoorde manier omgaan met vertrouwelijke informatie.

Vanuit het MOC monitort Mactwin de security systemen en software van zijn klanten en worden veel storingen remote opgelost. Ook ondersteunen wij vanuit het MOC onze klanten met applicatiebeheer, waaronder het veiligstellen van videobeelden na een incident, cardmanagement, systeemconfiguratie en managementrapportages.

Voor al deze diensten werken we vanzelfsprekend met veilige en stabiele verbindingen. Bovendien werkt het MOC op een volledig gescheiden en beveiligd netwerk, vanuit een sterk beveiligde ruimte. Werkstations en servers zijn volgens de allernieuwste technieken ingericht en voorzien van strenge beveiligingsmaatregelen, firewalls en virusscanners.

ISO 9001 Certificering

Van DEKRA ontvingen wij, na een succesvolle audit, het ISO 9001 certificaat. Deze internationaal erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid.

Kwaliteit zit in ons DNA versleuteld. Maar natuurlijk is het voor onze opdrachtgevers prettig als dit objectief en volgens internationale standaarden bevestigd wordt. Wat ons betreft stopt het niet bij een certificering. De drive om continu te leren en verbeteren is iets dat ons onderscheidt en ook na een certificering blijven wij monitoren, managen en verbeteren. Niet alleen willen wij compliant zijn met met een externe normering, maar ook met onze eigen interne BIESS standaarden, die vaak zelfs hoger liggen dan de geldende norm. Neem gerust contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

CO₂ Prestatieladder

Mactwin is actief bezig met haar CO2-reductie. De CO2-prestatieladder is een norm om bedrijven te stimuleren tot CO2-bewust handelen
in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat hierbij voornamelijk om energiebesparing, het gebruik van duurzamere energie en het efficiënt gebruik maken van energie en materialen. Meer hierover is te vinden op www.SKAO.nl

De CO2-prestatieladder is voor ons het aangewezen instrument om onze emissie inventarisatie ofwel CO2-voetprint in kaart te brengen, reductie na te streven en dit actief met betrokkenen om ons heen te bewerkstelligen. Een reden om hiervoor ons te certificeren.
Het streven is om het CO2-prestatieladder certificaat dit jaar (2023) te behalen.