Deze technologie is nog niet ontwikkeld.

Helaas, of… gelukkig maar 🙂

Wij staan als Mactwin graag aan het voorfront van technologische ontwikkelingen. Zo schreven we al een whitepaper over Biometrie, die we u natuurlijk graag toesturen. Maar toegang op basis van DNA zal nog wel even duren, als het überhaupt ooit zover komt.

Een speekselmonster met een wang-swab lijkt nog niet eens zo heel ver weg, met alle Corona sneltesten waar we zoveel over horen. Maar de implicaties op gebied van privacy alleen al zijn nauwelijks te overzien. Hebt u behoefte aan een specialist die met u meekijkt naar andere biometrische technologie en wel alle implicaties overziet? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Meer over Biometrie
Contact opnemen

Mocht de DNA-based Access Control toch ooit op de markt komen, hoort u het natuurlijk het eerst via onze social media kanalen 🙂

Whitepaper Biometrie

Whitepaper Biometrie aanvragen

In dit gratis Whitepaper komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

 • Biometrische technieken
 • Kosten biometrische oplossingen
 • Snelheid en betrouwbaarheid
 • Privacy
 • Hygiëne

  Naam
  Bedrijf
  E-mail
  Telefoon

  Wij versturen u periodiek (ca. 6x per jaar) onze e-mail nieuwsbrief met artikelen, trends, cases en interessante ontwikkelingen met betrekking tot de Safety & Security branche. Wij blijven graag in contact, maar u kunt zich natuurlijk altijd uitschrijven. Klik hier voor ons Privacy Statement.